Hvad
Hvor
Hvornår

Nikolaj Nørlund SOLO

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Nikolaj Nørlund SOLO

NØRLUND SOLO PÅ TEATER GROB

Nikolaj Nørlund følger nu op på den succesfulde NAVNLØS vs. TID OG
STED tur i januar , der blandt andet bød på et fyldt og hengivent
Store Vega, samt en række fornemme anmeldelser.
Der gør han med en række solokoncerter på Teater Grob på Nørrebro i
København. Der er tale om et helt nyt samarbejde mellem Grob og Auditorium, om at benytte Grob's scenografier som baggrund til koncerter. I Nørlunds tilfælde er der tale om forestillingen Lykke Bjørn med scenografi af Ingvild Rømo Grande. Der bliver således tale om en helt særlig oplevelse i Teater Grobs smukke scenerum.
Kapaciteten er begrænset til 125 personer per aften.

Solokoncerten er ikke noget nyt for Nørlund, som ind i mellem har taget på turne på denne måde, mutters alene. I Nørlunds version bliver formatet brugt til at lave meget spontane koncerter, uden brug af sætliste, med afsæt i hans omfattende katalog af dansk- og engelsksprogede sange. Det er således Nørlund og publikum som i
fællesskab bestemmer aftenens indhold.
Om Nørlund i Store Vega:
"Publikums sult var efter den første omgang ekstranumre dog endnu ikke stillet, og aftenens hovedperson måtte atter på scenen og fremførte her alene en nedbarberet version af 'Ridset i panden'.
Efter sådan en kraftpræstation er der kun tilbage og sige: »Skål Nikolaj - du har fortjent den tår kildevand!«"
*****
Soundvenue
"Her stod Strunges varme og blide sider frem i enkle, spartanske arrangementer, hvor melodier, strofer og stemmebånd var alt nok, og det sidste kunne man også sige om dette års lumsk undervurderede »Tid og sted«, som slog fast - hvis nogen skulle have været i tvivl - at
Nørlund er en af nyere tids bedste danske sangere og sangskrivere." -R/L-

 

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.