Hvad
Hvor
Hvornår

Nikolaj Nørlund

Billetter til Nikolaj Nørlund, 2012 København S

Nørlund i Koncertsalen

Efter en udsolgte koncert i Pumpehuset i marts og yderst vellykket turné landet over tager Nikolaj Nørlund til september tager skridtet videre og spiller sin første koncert nogensinde i DR's koncertsal.

”Det er en stor ære at skulle spille i Danmarks bedste og smukkeste koncertsal. Vi glæder os allerede hysterisk og vil forsøge at forvalte den ære med vores bedste show til dato”, udtaler Nikolaj Nørlund.

Nørlund udgav i januar sit sjette dansksprogede solo-album, ”Alt sammen, lige nu”, der blev modtaget som endnu et højdepunkt i hans karriere. Nørlunds katalog, fra ”Nye optagelser” til ”Alt sammen, lige nu” indtager en central placering i moderne dansk rock, og det er denne fantastisk samling af sange, han tager med sig i Koncertsalen. Sange som, på den netop overståede tur, gav ham mulighed for at spille to timer i streg uden et svagt øjeblik i hverken materiale eller fremførelse, en præstation meget få danske kunstnere kan gøre ham efter.

Nørlunds numre spænder fra de mest intime ballader over en nærmest retrofuturistisk sound til højelektrisk rock, og det er hverken ordene eller lyden, der er i centrum, men det samlede udtryk. Og med et publikum, som går fra de ældre teenagere til det pensionsmodne guld, er det lige så ofte forældre, der tager deres børn med, som børn der tager deres forældre med. Eller kærester der tager hinanden med. Nørlund rammer bredt og gavmildt, men altid intenst.

2012-versionen af Nørlunds band er måske den stærkeste nogensinde. Det er med Christian Hjelm (Figurines, som også har en fremtrædende rolle på ”Alt sammen, lige nu”), Rasmus Valldorf (Asteroid Galaxy Tour, 4 Guys From The Future), Jeppe Brix (Howl Baby Howl, Pinkunoizu) og Anders Christensen (Sort Sol, Rhonda Harris). Ydermere har Nørlund lovet et line-up til showet, som bliver udvidet og skræddersyet til Koncertsalen.

Faktaboks:

Nikolaj Nørlund
Torsdag 20. september kl. 20
Koncerthuset, Koncertsalen
Billetter købes via dr.dk/koncerthuset eller billetlugen.dk

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.