Hvad
Hvor
Hvornår

NIKLAS

Billetter til NIKLAS, 2012 København V

Ét af de største stjernefrø 2011 havde at byde på var utvivlsomt dansk-svenske NIKLAS; manden bag singlen "Ikke Mer' Mig" og YouTube fænomenerne "Ingen Dikkedarer", "Chiller Når Du Flexer", ”Veninder” og aktuelle ”Top Swag”.

Slutningen af år 2011 bød på hans første officielle EP, der chartede som #1 på iTunes og i ugevis havde de 2 singler "Veninder" og "Top Swag" til at indtage 1- og 2. pladsen på både Spotifys og iTunes streaminglister med flere millioner streams og allerede certificeret 3 x platin status! Faktisk havde NIKLAS hele 3 numre i den danske Top 20 og både "Top Swag" og ”Veninder” var i en uge i Top 100 over de mest spillede nummer i verden på Spotifys populærliste.

Derfor er det med en god portion selvtillid, taknemmelighed og ydmyghed at NIKLAS vil tage sin første landsdækkende turné i efteråret med fuld produktion. Men hvem er artisten NIKLAS egentlig?

Den unge artist har på meget kort tid rettet den samlede branches øjne mod sig og med knapt 8 millioner views på YouTube på godt et halvt år er NIKLAS er på mange måder det bedste danske bevis på viral vigtighed og variation. Tilmed uden at give ét eneste interview eller have ét eneste pressebillede ude - han holder sin identitet hemmelighed og privat mens han lader sin stemme og sine produktioner tale for sig selv. På den måde står han i skarp kontrast til de tidstypiske sensations-prægede artister. En finurligt tilgang i en tid hvor selvudstilling synes at være reglen mere end undtagelsen.

Til sommer spiller NIKLAS ganske få nordiske festivaler og derfor rettes fokus nu 100% ind på efteråret. Et slagkraftigt live-hold og en komplementerende lyd- og lysproduktion er blevet sat og skal være med til at gøre denne første landsdækkende turné til både en succes og en på alle måder succesfuld og stor oplevelse.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.