Hvad
Hvor
Hvornår

NIKLAS

Billetter til NIKLAS, 2012 København V

NIKLAS har på meget kort tid rettet alle øjne mod sig - nu spiller han sin første koncert med fuld produktion!

Debut EPen blev udsendt i forrige måned og indeholder de 3 massive hits "Ikke Mer' Mig" (Ugens Uundgåelige), "Ingen Dikkedarer" og "Chiller Når Du Flexer" samt de 2 nye club tracks "Veninder" og den aktuelle single "Top Swag". EPen strøg direkte ind som #1 på iTunes albumliste og har for længst passeret 1 million streams på Spotify.
"Ikke Mer' Mig", "Ingen Dikkedarer" og "Chiller Når Du Flexer" er certificerede monster hits på YouTube med sammenlagt over 4 millioner views på ganske få måneder. NIKLAS er på mange måder det bedste danske bevis på viral vigtighed, integritet og variation.

NIKLAS udsender sit debut-album i første halvdel af 2012 og ønsker at præsentere sit materiale i live-sammenhæng med fuld instrumentering for første gang nogensinde. Derfor er der sat ét eksklusivt show op i Pumpehuset i København lørdag d. 26 maj. Det bliver det eneste show i første halvår så gå ikke glip af det. Ingen begrænsninger...overhovedet! -L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.