Hvad
Hvor
Hvornår

NIKLAS

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

NIKLAS

NIKLAS har på meget kort tid rettet alle øjne mod sig - nu spiller han sin første koncert med fuld produktion!

Debut EPen blev udsendt i forrige måned og indeholder de 3 massive hits "Ikke Mer' Mig" (Ugens Uundgåelige), "Ingen Dikkedarer" og "Chiller Når Du Flexer" samt de 2 nye club tracks "Veninder" og den aktuelle single "Top Swag". EPen strøg direkte ind som #1 på iTunes albumliste og har for længst passeret 1 million streams på Spotify.
"Ikke Mer' Mig", "Ingen Dikkedarer" og "Chiller Når Du Flexer" er certificerede monster hits på YouTube med sammenlagt over 4 millioner views på ganske få måneder. NIKLAS er på mange måder det bedste danske bevis på viral vigtighed, integritet og variation.

NIKLAS udsender sit debut-album i første halvdel af 2012 og ønsker at præsentere sit materiale i live-sammenhæng med fuld instrumentering for første gang nogensinde. Derfor er der sat ét eksklusivt show op i Pumpehuset i København lørdag d. 26 maj. Det bliver det eneste show i første halvår så gå ikke glip af det. Ingen begrænsninger...overhovedet! -L-

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.