Hvad
Hvor
Hvornår
OBS: Billet er kun gyldig mod forevisning af gældende medlemskort til Vershuset. Medlemsskab koster 40 kr. for et kalenderår. Læs mere om køb og registrering af medlemskort nedenfor

Nikki Hill

Nikki Hill På Vershuset

Hun fejer som en tornado hen over spillesteder verden over. Nu er turen kommet til Danmark.

Nikki Hill omtales stadig oftere som "the new queen of rock'n'roll". Sammen med sit band præsenterer hun et orgie af blues, soul og rock'n'roll, der rammer publikum som et lynnedslag. Forestil dig lyden af The Staples Singers, der møder AC/DC, så har du en ide om, hvorfor det kommer til at slå gnister denne aften.

Nikki er født i North Carolina og bor i dag i New Orleans. Hun startede som kirkesanger, men er i dag gennemsyret af såvel R'n'B som garage rock. Som en souldrevet Etta James med en snert af The Cramps-guitaristen Poison Ivy's aura. Hendes unikke stemme har både rockens råhed, soulmusikkens intensitet og bluesmusikkens kraft og ærlighed.

Kender du hende ikke allerede, så bered dig på et piskesmæld og en øjenåbner af en koncert, som du ikke glemmer igen lige med det samme. Hendes debut-EP "Here's Nikki Hill" fra 2013 trak et spor af tabte kæber og undergrunds-buzz omkring hende frem mod opfølgeren "Heavy Hearts, Hard Fists", der er udkommet i 2015.

Glæd dig til en koncert, der tilfører den amerikanske roots-musik et frisk pust uden at give køb på autenticiteten.

 

 

OBS: Billetten er kun gyldig mod forevisning af gældende medlemskort til Vershuset. Medlemsskab koster 40 kr. for et kalenderår. Medlemmet skal registrere sig ved at udfylde et medlemskort i indgangen. Betalingen kan ske i indgangen eller ved at vælge billettype IKKE MEDLEM, hvor medlemsskab er inkluderet i prisen.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.