Hvad
Hvor
Hvornår

Night Music Gallery

Billetter til Night Music Gallery, 2012 København K

Night Music Gallery ver. 10

Resume:

En af vor tids største danske grupper besøger Night Music Gallery.

D. 12. maj kan Statens Museum for Kunst byde velkommen til den 10. udgave af Night Music Gallery. Denne aften med den anmelderroste samt prisvindende stjernegruppe Outlandish, der vil præsentere numre fra deres kommende album samt fine hits fra bagkataloget heriblandt Walou, Aicha, Guantanamo, Look into my eyes, Feels like saving m.m., udført i en speciel akustisk version netop til denne aften.
En anden kunstner på scenen er Mads Björn der er helt sin egen og går sine egne veje med skabelsen af nogle af de mest stemningsfulde numre herhjemme i nyere tid. Han rammer ind til den centrale nerve på niveau med kunstnere som fx Peter Gabriel og Teitur, og suger søgende stemninger ind og formidler dem i en særdeles frisk sfærisk forførende form.
Udover disse fantastiske live optrædener vil Stella Polaris Soundsystem kæde aftenen sammen.
(OBS: endnu en live optræden vil blive tilføjet senere)

Aftenen igennem vil der være adgang til museets samling af Dansk og International Kunst efter 1900, der vises i en ny præsentation, som rummer både danske og internationale værker fra det 20. århundrede og den allernyeste samtidskunst. Kunsten suppleres af særlige Art Talks, og i en kunstnerdrevet do-it-together workshop skabes der en improviseret skulpturel konstruktion, der udvikler sig aftenen igennem.

Arrangementet er et samarbejde mellem Stella Polaris og Statens Museum for Kunst, med massiv støtte fra Heineken hvor der inviteres til endnu en unik aften med live musik og live kunst.

Entré til hele denne overflod af kultur ligger på 165 kr.
Begrænset plads. Kun få billetter.
Der vil blive solgt øl og vand.
Ingen udskænkning til børn under 18 år

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.