Hvad
Hvor
Hvornår

Nephew

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Nephew

Nephew tilføjer flere shows på deres

Hjertestarter Arena Tour 2013

Touren gæster nu 8 af landets største arenaer.

Nephew startede i januar deres forårstour med fem koncerter på hoteller og museer ved Vesterhavet, og turnéen sluttede for nylig i Horsens med en fantastisk koncert i Gl. Celle i det gamle Horsens Statsfængsel.

Efter en flot start på salget af de 5 første arenas med mere end 15.000 solgte billetter allerede nu, er Nephew så klar til at annoncere yderligere 3 shows til Hjertestarter Arena Tour 2013, der bliver den største indendørsturné et dansk band nogensinde har lavet. 

I starten af Marts offentliggjorde Nephew koncerter i Odense, Aalborg, Aarhus, Herning og København, og nu tilføjes yderligere shows i Sønderborg, Esbjerg og Horsens. 

Under forårets tour har Nephew optaget alle sangene fra "Hjertestarter", og disse liveversioner er løbende blevet udgivet, inden de 12. april ender samlet på livealbummet "Hjerterstarter-10XSåLive". Albummet vil indeholde 10 liveoptagelser fra 10 forskellige byer, og udgivelsen sker i et eksklusivt samarbejde med iTunes, der allerede har udsendt de første optagelser fra Hjertestarter-turnéen. 

"Hjerterstarter - 10XSåLive" udsendes den 12. april – eksklusivt på iTunes – og albummet vil kun være tilgængeligt til download i en begrænset periode. 

Nephew Hjertestarter Arena Tour 2013

+ Special Guests 

27. september – Stadium Arena Fyn - Odense

28. september – Gigantium - Aalborg 

4. oktober – Scandinavian Congress Center (SCC) - Aarhus

5. oktober – Jyske Bank Boxen - Herning 

10. oktober - Skansen - Sønderborg

11. oktober - Forum - Horsens

12. oktober – Blue Water Dokken, Esbjerg 

18. oktober – Forum - København

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.