Hvad
Hvor
Hvornår

Nephew

Billetter til Nephew tour, 2013

Nephew tilføjer flere shows på deres

Hjertestarter Arena Tour 2013

Touren gæster nu 8 af landets største arenaer.

Nephew startede i januar deres forårstour med fem koncerter på hoteller og museer ved Vesterhavet, og turnéen sluttede for nylig i Horsens med en fantastisk koncert i Gl. Celle i det gamle Horsens Statsfængsel.

Efter en flot start på salget af de 5 første arenas med mere end 15.000 solgte billetter allerede nu, er Nephew så klar til at annoncere yderligere 3 shows til Hjertestarter Arena Tour 2013, der bliver den største indendørsturné et dansk band nogensinde har lavet. 

I starten af Marts offentliggjorde Nephew koncerter i Odense, Aalborg, Aarhus, Herning og København, og nu tilføjes yderligere shows i Sønderborg, Esbjerg og Horsens. 

Under forårets tour har Nephew optaget alle sangene fra "Hjertestarter", og disse liveversioner er løbende blevet udgivet, inden de 12. april ender samlet på livealbummet "Hjerterstarter-10XSåLive". Albummet vil indeholde 10 liveoptagelser fra 10 forskellige byer, og udgivelsen sker i et eksklusivt samarbejde med iTunes, der allerede har udsendt de første optagelser fra Hjertestarter-turnéen. 

"Hjerterstarter - 10XSåLive" udsendes den 12. april – eksklusivt på iTunes – og albummet vil kun være tilgængeligt til download i en begrænset periode. 

Nephew Hjertestarter Arena Tour 2013

+ Special Guests 

27. september – Stadium Arena Fyn - Odense

28. september – Gigantium - Aalborg 

4. oktober – Scandinavian Congress Center (SCC) - Aarhus

5. oktober – Jyske Bank Boxen - Herning 

10. oktober - Skansen - Sønderborg

11. oktober - Forum - Horsens

12. oktober – Blue Water Dokken, Esbjerg 

18. oktober – Forum - København

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.