Hvad
Hvor
Hvornår

Nakskov Kopifestival 2012

Billetter til Nakskov Kopifestival 2012, 2012 Nakskov

Kopifestival i rockens tegn


Rigtige Mænd (DK) kl. 17-19
Highway Jam (DK) kl. 19.30-21.30
Spectres Of Quo (S) kl. 22-24

Lørdag den 18. august afholdes Nakskov Kopifestival for 17. gang og igen i år kan de stolte arrangører i HM'88 præsentere et udenlandsk band på programmet - denne gang fra Sverige.

Sidst på eftermiddagen startes festivalen med Rigtige Mænd der i årevis har været anerkendt som et af de allerbedste kopibands grundet deres overbevisende og stilrene gengivelse af TV-2, så det tilrådes så absolut at være på plads fra start af, når alle TV-2 klassikerne såsom Bag duggede ruder, Der går min klasselærer og Nærmest lykkelig toner udover de altid smukke omgivelser i Theisens Gård.

Først på aftenen kommer det fremadstormende danske band Highway Jam og spiller et bredt udsnit af de største udenlandske rocksange fra 70'erne og lidt ind i 80'erne af blandt mange andre Thin Lizzy, Whitesnake og Deep Purple.

Aftenen slutter som altid med et stort brag og i år er ingen undtagelse, når Spectres Of Quo fra Sverige sætter et effektivt punktum for dette års udgave af Nakskov Kopifestival med en bred vifte af Status Quo hits - og her er tale om et glædeligt gensyn, da Spectres Of Quo tidligere lagde festivalen ned i år 2000 og 2001 med hits som Caroline, Rockin' all over the world og Whatever you want.

Billetter til årets lokale musikoplevelse kan fra mandag 2. juli købes i forsalg i Super Best i Nakskov og via Billetlugen. Eventuelt resterende billetter sælges ved indgangen. Børn under 12 år har som altid gratis adgang, hvis de altså lokker en voksen med!

Indgangen til Theisens Gård åbnes kl. 16.00, musikken starter kl. 17 og slutter kl. 24 og sidste udskænkning er kl. 01.

Læs mere på www.hm88.dk
-KTP-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.