Hvad
Hvor
Hvornår

Nakkefestivalen 2013

Billetter til Nakkefestivalen 2013, 2013 Rørvig

Nakkefestivalen 2013

Kom og drøm dig væk i den fantastiske Nakke festivalsstemning, som du ikke finder andre steder! Vi har et program spækket til bristepunktet af lækkerier og vi glæder os bare til at danse og festen til den lyse morgen med dig og dine venner.

Så tag dit telt og dine venner under armen, og oplev årets hyggeligste festival.

Adgang til camping åbner kl. 8:00, og selve festivalen starter kl. 15:00 om onsdagen. Indgangen har åbent 8:00 - 24:00 hver dag.

Billet-typer:
Partout (alle dage)
Giver adgang til camping og alle dage på festivalen.
50 kr. af prisen udgør skralde-pant, som returneres mod indlevering af en fyldt skraldepose ved festivalens afslutning.
Endagsbillet
Giver adgang til festivalen i én dag. Giver ikke adgang til camping (telt må ikke medbringes)

Generel information
Flasker og glas
Det er forbudt at have glasflasker og andet materiale af glas på festivalpladsen. Det er ikke for at spille bussemænd, men fordi festivalen foregår på en skoles fodboldbane. Glasskår på en fodboldbane indebærer en sikkerhedsrisiko, så det er en betingelse for at låne pladsen, at vi opretholder et totalforbud mod glas på festivalpladsen. Så derfor! Ingen glasflasker og andet materiale af glas på pladsen.

Camping

Campingvogne, teltvogne og andre større konstruktioner er ikke tilladt. Af pladshensyn er det ikke tilladt at sætte pavilloner op på festivalen.

Store musikanlæg er forbudt af hensyn til musikernes optræden og de andre gæsters frie mulighed for rolig hygge. Overtrædes dette, forbeholder festivalen sig ret til at konfiskere de forstyrrende elementer.

Læs mere på www.nakkefestival.dk

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.