Hvad
Hvor
Hvornår

Nakkefestival 2015

Billetter til Nakkefestival 2015, 2015 Rørvig

Kom og drøm dig væk i den fantastiske Nakkefestival’s stemning, som du ikke finder andre steder! Vi har et program spækket til bristepunktet af lækkerier og vi glæder os bare til at danse og feste til den lyse morgen med dig og dine venner. Så tag dit telt og dine venner under armen, og oplev årets hyggeligste festival.    

Billetsalget er lukket på Billetlugen.

Det vil være muligt at købe billetter i indgangen.

Adgang til camping åbner kl. 10:00, og selve festivalen starter kl. 15:00 om onsdagen.

Indgangen har åbent 8:00 - 24:00 hver dag.

 

Billet-typer:

Partout Early Bird (alle dage)

Giver adgang til camping og alle dage på festivalen.

Partout (alle dage)

Giver adgang til camping og alle dage på festivalen.

Endagsbillet

Giver adgang til festivalen på én specifik dag. Giver ikke adgang til camping (telt må ikke medbringes).

 

 

Generel information

Flasker og glas

Det er forbudt at have glasflasker og andet materiale af glas på festivalpladsen. Det er ikke for at spille bussemænd, men fordi festivalen foregår på en skoles fodboldbane. Glasskår på en fodboldbane indebærer en sikkerhedsrisiko, så det er en betingelse for at låne pladsen, at vi opretholder et totalforbud mod glas på festivalpladsen. Så derfor! Ingen glasflasker og andet materiale af glas på pladsen.

Camping

Campingvogne, teltvogne og andre større konstruktioner er ikke tilladt. Af pladshensyn er det ikke tilladt at sætte pavilloner op på festivalen.

Store musikanlæg er forbudt af hensyn til musikernes optræden og de andre gæsters frie mulighed for rolig hygge. Overtrædes dette, forbeholder festivalen sig ret til at konfiskere de forstyrrende elementer.

Salget af Partout Billet Early Bird er nu slut. Men du kan selvfølgelig fortsat købe en Partout Billet og få adgang til camping og alle dage på Festivalen. Vi glæder os til at se dig.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.