Hvad
Hvor
Hvornår

Nabiha

Billetter til Nabiha, 2012 København V

I forbindelse med at den danske sangerinde Nabiha genudgiver sit debutalbum Cracks i en international version, tager hun på turné, der bl.a. bringer hende til VEGA.

Nabiha har fået international bevågenhed, og derfor opgraderer hun sit debutalbum Cracks med fire nye sange, inklusiv singlen 'Trouble', der allerede er et massivt radiohit. Det er endnu et skridt fremad for en ny unik kvindeskikkelse i dansk pop.

More Cracks, som den internationale udgivelse er kommet til at hedde, udkommer 19. september og fokuserer på den mere tempofyldte del af den kulørte og livsbekræftende pop, som har givet Nabiha en helt særegen position i dansk musik.

Populære singler
Første smagsprøve på udspillet finder man på singlen "Trouble", der netop er udkommet. Nummeret Allerede er allerede nu i fast rotation hos en del danske radiokanaler og har i sidste uge været Ugens Højdespringer på Airplay Charten.

Nabiha har i de seneste 18 måneder oplevet masser af medvind og positiv omtale. Hun har bl.a. fået en guldplade for singlen "Deep Sleep", været nomineret til to P3 Guld-priser og en Danish Music Award.

Hun har tidligere turneret med stjernenavne som James Morrison, Jamie Cullum og Jason Derulo, men nu kan hun altså opleves på egen hånd i VEGA. -L-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.