Hvad
Hvor
Hvornår

N Grandjean med band

Billetter til N Grandjean med band, 2012 København S

Der er ikke mange der kan indfange de hemmelige øjeblikke og fastholde sine lyttere som den danske sanger og sangskriver N*Grandjean. Han fremfører sine små melankolske perler med en sjælden eftertænksom oprigtighed og han er et af de bedste bud på en moderne fortolker af songwriter-traditionen med et strejf af kølig nordisk soul.

Bag aliasset findes en ung mand med det borgerlige navn Nikolaj Grandjean. En musiker der tidligere har skrevet sange til Marie Frank og har udlevet sine stjernedrømme i popbandet Luke sammen den smukke Tanja Thulau. Sidenhen har han langsomt men sikkert bygget solo-karriere op og har bl.a. udfordret sit talent med et samarbejde med DRs Pigekor. Et samarbejde som fornylig bragte ham og pigerne forbi Anders Lund Madsens Nye Talkshow med fuldt band. Udover en lang række egne koncerter drog han for nylig landet rundt og forkælede som support for sangerinden og pianisten Agnes Obel. En koncertrække der for alvor fik de danske musikfans til at få øjnene op for nørrebro-drengens sjældne talent.

N*Grandjean har udgivet 3 anmelderroste albums i eget navn. Først Carrying Stars fra 2008 og Fairly Young fra 2011. og senest Rivers and Oceans fra februar 2012.

Live er N*Grandjean: Nikolaj Grandjean (vokal/guitar)
Christian Winther (bas/kor)
Mikkel Lomborg (keyboard/tingeltangel/kor)
Christian Glass (percussion/kor)

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.