Hvad
Hvor
Hvornår

MOVITS!

Billetter til MOVITS!, 2014 Vejle

Svenske Movits! på dansk mini-turné

Til september besøger de svenske swing-hiphoppere Movits! både Odense, Vejle, København, Herning og Aalborg.

De er blevet rost af anmeldere over hele verden, ligget nummer 1 på de amerikanske iTunes og Amazon hitlister samt turneret i både Asien, USA og Europa. Resten af verden har allerede taget Movits! til sig, og nu er det danskernes tur til at opleve bandet live og blive taget med storm.

Movits! er en eksplosiv og innovativ kombination af flere genrer. Med forsangeren Johan Rensfeldt´s tighte hiphop vokal i front formår de at blande både pulserende bigband bas og jazzet saxofon krydret med en god portion pop og soul. Tilsammen bidrager det til super energisk og dansabel musik, som det næsten er umuligt at sidde stille til.

Svenskerne debuterede i 2008 med albummet Äppelknyckarjazz, hvor især titelsangen tilegnede sig stor opmærksomhed i både ind- og udland. Det resulterede i en invitation til at optræde i det populære tv-program The Colbert Report. Der var visse sprogbarrierer efter som bandet synger på svensk, men på trods af det kom invitationen direkte fra værten Stephen Colbert, der havde opdaget bandet og deres "Fel del av Gården" video på et forum online.

Sidste år udsendte trioen deres tredje og seneste album Huvudet bland Molnen. Selvom man måske tror, at det er afskrækkende ikke at kunne forstå teksterne, viser det sig, at jo mere man lytter, jo mindre betyder det. Derfor turnerer de festlige svenskere da også overalt i verden. Fra Japan til Schweiz, USA, Thailand, Italien, Tyskland, Tjekkiet, Shanghai….og nu for første gang, også i Danmark.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.