Hvad
Hvor
Hvornår
Bemærk venligst at indgang/udgang til Morrissey koncerten vil være via Sylows Plads (sidevej til Howitsvej). Dvs. det vil ikke være muligt at benytte indgang/udgang via hotellets foyer, da denne vil være aflåst.

Morrissey

Billetter til Morrissey, 2014 Frederiksberg

Morrissey giver dansk koncert

En af de største rockikoner Morrissey giver koncert i Falconer Salen 9. november.
Senest Morrissey gav koncert i Danmark var tilbage i 2011, hvor han spillede i Operaen foran en fuld sal og en skare af begejstrede anmeldere. Nu kan de mange danske fans se frem til endnu en dynamisk liveoptræden, når den alternative rockstjerne vender tilbage til efteråret.
 
Morrissey startede som frontfigur og sangskriver i det The Smiths, der markerede sig som et af de vigtigste alternative rockbands i 1980´erne med imponerende 4 albums på Rollings Stones 500 greatest Albums Of All Time. I 1987 gik bandet dog i opløsning, men Morrissey fortsatte succesen på egen hånd, hvor hans første soloalbum Viva Hate fra 1988 gik direkte ind som nr. 1 på den britiske albumhitliste.

Siden er det blevet til flere albums med et bagkatalog af hits, der bl.a. tæller skæringerne Suedehead, Everyday Is Like Sunday og You're the One for Me Fatty. Morrisey har høstet stor anerkendelse fra verdens største og førende musikmedier, der ad flere omgange har kåret ham som en af de mest indflydelsesrige kunstnere nogensinde med sine stærke tekster og rå vokal.

Morrissey er netop nu aktuel med sin 10. studieplade med titlen World Peace Is None Of Your Business, der har høstet 5 stjerner i både Gaffa, Politiken, BT og Jyllands-posten. Der er derfor lagt op til en aften med både nyt og gammelt materiale fra Morrissey, når han gæster Falconer Salen 9. november.
 

 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.