Hvad
Hvor
Hvornår

Moritz von Oswald Trio feat. Tony Allen (DE/NG)

Billetter til Moritz von Oswald Trio feat. Tony Allen (DE/NG), 2014 København K

Tysk elektronisk pioner blander dub, techno, jazz og krautrock med sin trio, der tæller den mangeårige samarbejdspartner Max Loderbauer og selveste afrobeat-legenden Tony Allen.

Moritz Von Oswald hører til den lille håndfuld af musikere, der kan siges at have formet en genre helt fra bunden. Han har siden de tidlige halvfemsere trukket musikalske forbindelser fra Detroit via Jamaica til Berlin, og sat uudslettelige aftryk på så godt som al efterfølgende techno.

Moritz Von Oswald Trio, der indtil for nylig bestod af Max Loderbauer og Sasu Ripatti foruden Oswald selv, har i stigende grad taget udgangspunkt i en repetitiv, udforskende afart af elektrificeret jazz, der trækker tråde til både krautrock, dubtechno og Miles Davis' udgivelser fra 70'erne.

Som noget helt nyt har afrobeat-legenden Tony Allen overtaget trommerne, hvilket utvivlsomt vil trække trioen i helt nye retninger.

Om PROTON
PROTON er en ny serie koncerter på Jazzhouse, der har som erklæret mål at præsentere eksperimenterende og livebaseret elektronisk musik. PROTON består af folk, der ligeledes er engageret i den odenseanske PHONO festival, og i lighed med denne består forårets program af kunstnere, der hverken passer ind på den traditionelle natklub eller det typiske rockvenue. Programmet spænder vidt: fra organisk acid til genrefornægtende avantgarde, fra maskintung techno til electro med big band. Det er mestendels musik, som kan siges at befinde sig enten i periferien af dansegulvet, eller i den dansable og taktfaste ende af eksperimentalmusikken.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.