Hvad
Hvor
Hvornår

Mike Sheridan [LIVE]

Billetter til Mike Sheridan [LIVE], 2012 Horsens

Lørdag d. 13/10 vender Mike Sheridan tilbage til KulisseLageret med band for at præsentere sit nye anmelderroste album ”Ved første øjekast”. 

Mike Sheridan har siden udgivelsen af debutalbummet ”I Syv Sind” fra 2008, udelukkende helliget sig musikken i alle dens former og afskygninger. Han har komponeret musik til Alexander Kølpins sommerballet, turneret i Danmark med originale produktioner til Rune Klan’s ”Det Blå Show”, komponeret soundtracket til den svenske indiefilm ”Fuerteventura” samt lavet et unikt værk med den verdenskendte installationskunstner Eva Koch under CPH:DOX sidste november. Desuden har han sammen med sangeren Mads Langer fået udgivet EP’en ”Too Close” på det verdensberømte elektroniske pladelabel R&S, DJ’et på nogle af Københavns vigtigste elektroniske klubber, samt optrådt på festivaler som Strøm, Distortion, RAW og ikke mindst Roskilde Festival.

Med opfølgeren ”Ved Første Øjekast”, har Sheridan vendt hele processen 180 grader. 90% af alle lydene på albummet er organiske, hvilket vil sige det er håndspillede instrumenter af bl.a. Mike Sheridan selv, sang (Freja Loeb og Rasmus Walter), korarrangementer, og i det hele taget data fra den ”virkelige” verden, der har været råmaterialet for den nu 20-årige komponist. Computeren har denne gang udelukkende været brugt til at klippe og arrangere musik lavet med instrumenter som f.eks. en Buchla lydstation, en nærmest mytologisk Cristal Bachet, samt et antikt janitshar set-up som Mike Sheridan selv måtte lære at spille på.
For at understøtte albummets mere organiske lyd vil Mike Sheridan blive bakket op af band.

Mike Sheridan - Going Home

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.