Hvad
Hvor
Hvornår

Mike Andersen

Billetter til Mike Andersen, 2012 København S

Dansk soul i Koncertsalen

Mike Andersen har netop udgivet sit 4. album og er strøget direkte ind som nr. 8 på den officielle albumliste. Søndag 23. september kan han opleves live i den store sal i Koncerthuset.

Mike Andersen satte sine første fodspor på den danske blues- og soulscene med albummet “My Love For The Blues” i 2002, og siden da har han vist en konstant vilje og vision om musikalsk udvikling. Hans kærlighed for specielt soulmusikken har i løbet af årene skinnet mere og mere igennem, og den passion foldede sig flot ud på hans gennembruds-album “Echoes” fra 2010. Albummet modtog 5 hjerter i Politiken og blev stemt ind på en flot 10. plads af P4's lyttere, som et af årets mest betydningsfulde albums, såvel som det blev nomineret til hele 3 DMA priser i 2011.

På sit nye album har 35-årige Mike Andersen arbejdet og indspillet intenst sammen med en næsten helt ny musikalsk besætning, bestående af en række af de musikere fra det århusianske musikmiljø, som han selv har beundret gennem årene. Det er derfor en stor glæde for Mike at disse musikere har tilsluttet sig hans band og har bidraget med ny inspiration og en ny sound.

Mikes musikalske nysgerrighed og lyst til at afsøge nye græsgange har ført til et langdistance-samarbejde med de to jamaicanske korsangerinder, Nicole “Nikki” Burt og Abbygayedallas, der leverer forrygende kortstemmer til blandt andet den storsvingende soulperle “You Don't Need Me”, ligesom Nicole “Nikki” Burt synger duet med Mike på sangen “Hey Baby”. Yderligere har Mike Andersen for første gang skrevet en politisk inspireret sang “Is It All Gonna Be Okay?”, der blev til i kølvandet på tragedierne i Norge.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.