Hvad
Hvor
Hvornår

MIKA

Billetter til MIKA, 2012 København V

MIKA SPILLER I STORE VEGA

Med et nyt album på trapperne, offentliggøre den multi-platinsælgende popstjerne Mika en Europa turné, som bringer ham til Danmark, hvor han spiller i Store VEGA mandag den 29. oktober.

Det kommende album er det tredje udspil fra Mika, og følger op på succes albummet, ’The Boy Who Knew Too Much’, som debuterede i top 10 på alle iTunes hitlister verden over.

Mika ramte hitlisterne med raketfart med sit debutalbum fra 2007, ’Life In A Cartoon Motion’ og blev øjeblikkeligt udråbt til multitalent og popfænomen. Særligt med singlerne ”Grace Kelly” (2006) og hittet fra 2009 ”We Are Golden” og nu den helt nye single ”Celebrate” beviser Mika, at han igen og igen formår at lave interessante og fængende popsange.

Hans nye album, der har fået titlen ”The Origin Of Love” har været mere end to år undervejs og er bl.a. produceret i samarbejde med Pharrell Williams.

Sidst han spillede på dansk grund var på dette års Nibe Festival, hvor den unge brite viste sit talent og store stemmeregister, og det er med stor fornøjelse, at vi endnu engang kan præsentere Mika i Danmark:

MANDAG DEN 29. OKTOBER I STORE VEGA

Forsalget til koncerten starter fredag den 10. august via billetlugen.dk / 70 263 267 samt i Fona landet over.

Koncerten arrangeres i samarbejde med VEGA

-KTP-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.