Hvad
Hvor
Hvornår

Mick Øgendahl - SPAS

Billetter til Mick Øgendahl - SPAS, 2012 Aarhus C

Mick Øgendahl kåret som Årets Komiker 2012
ved Zulu Comedy Galla.

Mick Øgendahl var nomineret for SPAS.
"Showet er simpelt i sin Oldschool form, men tæskesjovt og det klæder ham at give danskerne en rusker leveret med underfundig humor krydret med hans funny bones" 
Læs mere her

Mick Øgendahl lancerer i 2012 et helt nyt one man show, SPAS. Hans seneste show, Propaganda, nåede op på mere end 100 shows og solgte mere end 65.000 billetter. Det er med andre ord en af Danmarks allerstørste comedy stjerner, der gør klar til igen at stævne ud...
Det er svært at få Mick Øgendahl til at løfte sløret for detaljerne i SPAS. Han er dog villig til at give et lille vink om, hvad der er i vente: "Er du til revsende satire, klare ramsaltede politiske kommentarer og perspektiverende indlæg, som sætter dagsordenen i samfundsdebatten - så skal du IKKE se mit nye show. Det er bare en stor gang vidunderlig møgbeskidt SPAS."

Øgendahl er den måske nok mest alsidige og aktive komiker i Danmark. Han har lagt stemme til tegnefilm som Madagascar og Ice Age. Han har været involveret i en række satireserier, heriblandt Intermezzo (1999), Gintberg Show Off (2000), Vindhætterne (2002), Monberg & Tuxen (2004), Tak for i aften (2007) og Hvor fanden er Herning? (2009). Og han har spillet centrale roller i filmene Blå mænd (2008) og Julefrokosten (2009). Dermed har Mick været involveret i tre biograffilm, som tilsammen på tre år har solgt over en mio. billetter! For sin rolle i Blå mænd var han nomineret til en Robert.

Se Micks præsentation af Aarhus:

Varighed: 75 min., ingen pause

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.