Hvad
Hvor
Hvornår

Michel Camilo Trio

Billetter til Michel Camilo Trio, 2012 Horsens

Det er en af verdens dygtigste pianister, der kommer på besøg på Horsens Ny Teater, når Michel Camilo og hans trio giver koncert den 26. oktober.

Koncerten i Horsens bliver et glædeligt gensyn med Michel Camilo, der spillede en fantastisk solokoncert i november 2009. Denne gang kommer han med sin trio, der udover ham selv består Cliff Almond på trommer og Lincoln Goines på bass.

Michel Camilo er særlig kendt for sin latinamerikanske indflydelse på jazz-genren. Men som pianist er han andet og meget mere end den salsa-tyfon, han i den bredere offentlighed er kendt som. Michel Camilo mestrer f.eks. også den klassiske musiktradition samt den mere rendyrkede jazz-genre. Generelt er han kendt for at levere en meget udadvendt og levende optræden, hvilket publikum i Horsens fik bekræftet til koncerten i 2009.
Gennem årene har han udgivet og spillet med på en lang række plader, og han er en af de få fra jazz-miljøet, der har oplevet pladesalg af en størrelse, der ellers mest kendes fra pop-verdenen. Han har gennem årene været en inspiration for tusinder af jazzmusikere verden over, og listen over de store musikere, han har spillet sammen med, er lang. Heriblandt kan nævnes Dizzy Gillespie, Jaco Pastorius, Herbie Hancock, Steve Gadd og danske Nils-Henning Ørsted Pedersen.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.