Hvad
Hvor
Hvornår
25. marts

Michael Learns To Rock

Herlev Teaterbio / Herlev
 
Hvornår
Lør., 25. marts 2017, 21:00
- Michael Learns To Rock
Prisniveau
310.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Michael Learns To Rock

Michael Learns To Rock
I løbet af 2015 og 2016 har Michael Learns to Rock været næsten konstant på farten. Rejserne har været mange og har ført bandet til blandt andet byer som Singapore, Kuala Lumpur, Jakarta, Medan, Bandung, Makassar, Manado, Bali, Surabaya, Solo, Port Moresby, Manila, Bangkok, Macau, Hanoi, Taipei, Beijing, Shanghai, Shenzhen, New Delhi, Guwahati, Nagaland, Kolkata, Goa, Tenggarong… ud over naturligvis en række koncerter i Danmark. Bandet, der som intet andet dansk band har opnået legendestatus i Asien, har ikke haft så travlt i de seneste 15 år, og nyder derfor i efteråret 2016 også et par måneders velfortjent pause fra de lange rejser. Tiden bruges til skrivning og indspilning af nye sange, som vil blive præsenteret i Danmark i løbet af 2017.

Når Michael Learns to Rock drager afsted på deres mini-Danmarks-turné i marts 2017 er det derfor med en lang række store oplevelser og måske også et par nye sange i bagagen.
Sidste år var hele Danmarksturnéen udsolgt, så skynd dig at få fat i din billet.

Herlev Teaterbio

Herlev Bygade 30
2730
Herlev

Ved køb af billet til kørestolsbrugere, henvend dig da til billetlugen kundeservice på telefon 70 263 267

 
Hvornår
Lør., 25. marts 2017, 21:00
- Michael Learns To Rock
Prisniveau
310.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.