Hvad
Hvor
Hvornår

Michael Falch solo

Billetter til Michael Falch solo, 2012 Aarhus C

Med en ny bog på markedet og efter en lang elektrisk periode med Boat Man Love drager  Michael Falch i 2012 ud på en akustisk soloturné.

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre end nu. ”Én af danskrockens bedste plader  nogensinde”, skrev BT om hans album, Fodspor i Havet, der udkom sidste år, og hans optræden på  Langelands Festival i 2011 kastede ikke mindre end en 6-stjernet anmeldelse af sig.

Om nogen ved Michael Falch, at rusten aldrig sover. Den 55-årige sanger har udviklet sig til et  fænomen, der går sine helt egne veje. Det er ved at være 14 år siden, han begyndte at give koncerter  solo. Alene på scenen kunne han dyrke andre aspekter af sine sange, og publikum fornemmede en ganske særlig åbenhed ved disse solo-koncerter. Efter nogle svære år var der igen fulde huse, når  Michael Falch stod på plakaten i teatre, kulturhuse og på spilllesteder. 

Gyldendal udgiver 7. november hans bog Trækruter, der er en gennemkomponeret samling af dagbogsblade med øjebliksbilleder, erindringsglimt og eksistentielle refleksioner, og en opfølger til  hans to tidligere bogudgivelser Helligdage og Hjemveje.

Der er en ganske særlig bevægende ånd over Michael Falchs solokoncerter, hvor humoristiske  livshistorier veksler med intense sange fra tilværelsens spændingsfelter. Der er nye sange som Binder  mig aldrig igen, Nu rider vi Stormen af og Blivende Sted, der alle er blevet radiofavoritter på P4. Og så er der altså også lige en stribe klassiske rocksange, der står som en del af lydsporet til danskernes liv gennem tre årtier: Mød mig i Mørket, Superlove, Den Eneste i Verden, I et Land uden Høje Bjerge og De vildeste Fugle.  En Michael Falch i topform viser aften efter aften, at han kan give hvert eneste publikum anledning til  at reflektere over tilværelsen samtidig med, at han også mutters alene kan få enhver sal til at gynge og synge. I Fyens Stiftstidende skrev Simon Staun i sin 6-stjernede anmeldelse af Michael Falch (solo):

”Så godt har han da aldrig sunget i radioen, tænker jeg og noterer, at den  akustiske guitar går lige i mellemgulvet. Fascinerende, at én mand og én guitar på  den måde kan fylde et enormt telt med vellyd. Jeg føler, at jeg bevæger mig ind under huden på troubadouren. Og da han synger  "Der er ikke noget at være bange for" i sangen Den Eneste I Verden, sker det,  der ikke må ske. Jeg græder. Jeg står simpelthen med min blok i hånden og græder  sagte tårer. Sådan skal musik mærkes. Helt derinde, hvor det både gør forbandet  ondt og banker befriende af glæde.
Når en mand kan skrive linier som:  "Ka' jeg drømme, at du lægger dig/ som solskin mod min hud",  så er der vist ikke brug for flere ord.”

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.