Hvad
Hvor
Hvornår

MICHAEL BUBLÉ

Billetter til MICHAEL BUBLÉ, 2014 Frederiksberg C

Den canadiske supercrooner
Michael Bublé giver i forbindelse med sin Europaturné koncert i Forum 26. februar.

Michael Bublé har siden debuten i 2003 solgt over 30 millioner albums og har dermed etableret sig som et af de største og mest anerkendte sangtalenter i nyere tid. Han bliver ofte sammenlignet med legender som Frank Sinatra og Dean Martin og han har gennem det sidste årti vundet hele 3 Grammy Awards og 11 Juno Awards.
 
Michael Bublé er aktuel med pladen ’To Be Loved’ der debuterede øverst på både den amerikanske og engelske albumhitliste. Det er fjerde gang at han topper den amerikanske albumhitliste og ifølge sangeren selv er det hans bedste udgivelse til dato, som består af fire af hans egne sange samt ti cover versioner. På Frank Sinatra-duetten ’Something Stupid’ synger han med skuespillerinden Reese Witherspoon og han får også selskab af Bryan Adams på nummeret ’After All’.
 
Det er ikke kun på hitlisterne at Michael Bublé kan præstere. Han er også kendt for sine sublime liveoptrædener og i juni gav han 10 totalt udsolgte koncerter i den berømte O2 Arena i London. Med sin åbenlyse charme og stribevis af hits formåede crooneren ikke kun at imponere de 20.000 publikummer hver aften, men også de engelske anmeldere der alle kvitterede med topkarakterer og rosende ord.
 
Sidst Michael Bublé gæstede Danmark var i april 2012, hvor han gav en anmelderrost koncert i Jyske Bank Boxen i Herning. Nu bliver det Københavnernes tur til at opleve den canadiske superstjerne, når han 26. februar giver koncert i Forum.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.