Hvad
Hvor
Hvornår
28. maj

Mew

Det Kongelige Teater / København K
 
Hvornår
Søn., 28. maj 2017, 20:00
- Mew - Music for DIGNITY
Prisniveau
320.00 - 520.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Mew

Music for DIGNITY - Det Kongelige Teaters Gamle Scene – 28. maj
Mew afslutter Europa-turne på Det Kongelige Teater med nyt album og imponerende visuals.

Mew har igennem de seneste 20 år været et af de absolut vigtigste bands på den danske musikscene. De har brudt stort set alle populærmusikkens grænser og har samtidig formået at skabe en perlerække af indie-hits. Denne unikke evne har betaget de brede masser og musikfeinschmecker, både inden og uden for landets grænser.

D. 28. maj indtager de for første gang Det Kongelige Teaters Gamle Scene med deres bombastiske lyd og imponerende visuals. ’Visuals’ er også navnet på bandets nye album og denne koncert vil være afslutningen på deres Europa-turne.

”Vi glæder os rigtig meget til at afslutte vores Europa-turne her i Det Kongelige Teaters legendariske rammer. Det er i forbindelse med et projekt som hedder Music for DIGNITY, som skaber opmærksomhed om tortur og hvordan det er unødvendigt og aldeles umenneskeligt. Det bliver en meget værdig afslutning.” udtaler Jonas Bjerre, forsanger i Mew.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, som ofte allierer sig med markante artister, for at sætte fokus på kampen mod tortur og rejse midler til behandlingen af torturofre i Danmark.

”Muligheden for at samarbejde med Mew er helt enestående. Og når vi kan placere koncerten på landets nok mest traditionsrige og smukke scene, så er det kæmpe stort. Samtidig er denne type alliance hamrende vigtig for vores kamp mod tortur og vores muligheder for, at kunne behandle endnu flere torturofre.” udtaler Klaus Peter Nielsen, Eventmanager i DIGNITY.
 

Det Kongelige Teater

Kongens Nytorv 9
1017
København K
 
Hvornår
Søn., 28. maj 2017, 20:00
- Mew - Music for DIGNITY
Prisniveau
320.00 - 520.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.