Hvad
Hvor
Hvornår

METZ (CAN)

Billetter til METZ (CAN), 2013 København S

Canadiske METZ udsendte i 2012 deres hårdtslående, selvbetitlede debutalbum.

Det gav mening, at pladen blev udsendt af selskabet Sub Pop, der i sin tid husede trioens forbilleder, Mudhoney og Nirvana, for det var disse navnes guitarstøjende udtryk, de tre herrer tog musikalsk afsæt i.

METZ lagde ikke fingre imellem på albummet, der i bogstaveligste forstand blæste igennem og var overstået på blot en halv time.

I den amerikanske presse var man stort set enige om, at det var det vildeste og bedste punkudspil længe, og der blevet draget sammenligninger med alle fra Nirvana, Pixies og nyere navne som Heath og The Men.

Også i Danmark fik albummet 4 ud af 6 stjerner af Soundvenue, som også beskrev bandets liveoptræden på Ideal Bar med følgende ord:

"Så kom METZ, og åd prompte al lys, lyd og hygge i lokalet, imens skingre forstærkere og tørre trommer henholdsvis smækkede os flade og nikkede os skaller."

METZ spiller på årets Roskilde-festival, og til efteråret følger trioen altså op med endnu et gutiarangreb mod Danmark, når de lægger vejen forbi Beta!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.