Hvad
Hvor
Hvornår

METALLICA - By Request

Billetter til METALLICA - By Request , 2014 Horsens

METALLICA ANNONCERER LIVE DATOER I EUROPA NÆSTE SOMMER OG “METALLICA BY REQUEST”

BANDET INVITERER FANS TIL AT LAVE SETLISTEN FOR HVERT SHOW.

På vegne af Horsens & Friends

Når Metallica indtager Fænglset i Horsens tirsdag den 3. juni, bliver det en hel dag i metallens tegn, for med sig tager de fire af de helt tunge heavy bands: Slayer, Mastodon, Ghost og Gojira.

SLAYER:
Slayer kan tilskrives en stor del af æren for, hvordan man i dag spiller thrash metal. Med sine dissonante riffs, høj hastighed og sindsyge energi blev de straks pionerer. Deres udødelige 1986 klassiker ”Reign In Blood” er næst efter Metallicas ”Master of Puppets” thrash'ens mest definerende, og uden tvivl en af heavy rockens mest indflydelsesrige udgivelser nogensinde. Det dobbelt Grammy-vindende band har solgt omkring 20 millioner plader, og aldrig sænket en tomme på sin musikalske integritet. Derfor betragtes Slayer stadig som verdens største thrash band.

Mastodon:
Atlanta kvarteten Mastodon har tilbragt de sidste tretten år på at forfine deres stadig imponerende legering af progresiv rock, stoner, klassisk metal og selvfølgelig deres ubestridelige Slayer inspiration. Albummet ”The Hunter” fra 2011 kom afsted med fine anmeldelser, og bandets usædvanlige evne til at kombinere iørefaldende melodier med innovativ lyrik – et intellektuelt mix af progressiv metal, grindcore og hardcore, har gjort at de er nået ud til et endnu bredere publikum. Bandet spillede i 2011 på Orange Scene på Roskilde Festival og COPENHELL i 2012.

Ghost:
Hvem ville have troet, at en flok ansigtsløse svenskere i Bispe kåber kunne blive det helt store samtaleemne i både indie-kredse , trend magasiner og metal undergrunde? Bandet har også gentagne gange været hyped af prominente rockere som Dave Grohl fra Foo Fighters og Metallica -forsangeren James Hetfield . Den førstnævnte spiller endda selv trommer på bandets coverversion af ABBAs "I’m A Marionette". Ghost er svær at beskrive både musikalsk og æstetisk, og bandets live shows er mildest talt noget for sig selv. Nøglen til den store opmærksomhed, som de har været genstand for de seneste år er nok summen af chok effekt, det stærke visuelle design og især de chokerende iørefaldende melodier. Debut pladen " Opus Eponymous " blev hurtigt en stor favorit i undergrunds kredse, mens efterfølgeren "Infestissumam " med giganten Universal i ryggen, sendte dem direkte til toppen af albumhitlisten på den anden side af sundet.

Gojira:
De noget yngre metal darlings i franske Gojira har også formået at sætte et ubestrideligt aftryk på metal genren i de seneste år. Bayonne bataljonen har gjort det til en sport at lave kompliceret matematisk metal og samtidig udføre det med en balletdansers elegance. Uanset hvilke musikalske præferencer du har, er det næsten umuligt at forholde sig neutralt til en Gojira koncert . Kommunikationsevnen, musikaliteten og det karismatiske sangmateriale er simpelthen så overvældende, at det er helt umuligt ikke at blive begejstret af det. Bandet spillede en anmelderrost koncert på COPENHELL i 2012.

SAN FRANCISCO – 4. december, 2013 – Metallica annoncerer i dag, at de næste sommer bringer deres eksplosive liveshow til deres europæiske fans med et ”All Request” show, noget det multi platin-sælgende band aldrig har gjort før. Som en speciel hyldest til deres fans introducerer bandet ”Metallica By Request”, den ultimative interaktive Metallica koncertoplevelse.

Fans der køber billetten til en af de europæiske koncerter online, får mulighed for at stemme på de sange, som Metallica skal spille ved deres show. Det giver fans chancen for at være med til at sammensætte deres drømme setliste fra 30 år+ af Metallicas materiale og tæt på 140 indspillede sange til dato. Metallicas traditionelle 18-sange set vil inkludere de 17 sange, som har fået flest stemmer, og da bandet ikke vil snydes for deltagelse, vil deres stemme til den 18. sang gå til et helt nyt nummer!
Fans kan på www.metallica.com se hvilke sange, andre fans stemmer på, og ligeledes se resultatet for deres specifikke koncert.

”Metallica og Danmark. To ord som passer perfekt sammen. '12 i fængsel. '13 som sidste øjebliks navn i Roskilde. Og nu i '14, igen i fængsel, denne gang 'by request', på opfordring. I stemmer, I bestemmer, vi spiller. Det kan ikke blive mere COOL end det. Et dansk hattrick som vi er enormt stolte af. Vi ses til sommer. Hej fra Lars”

Frank Panduro fra Horsens & Friends udtaler:
"Koncerten med Metallica vil som sidst foregå udenfor FÆNGSLETs ringmur. Vi har taget publikums kommentarer fra sidst til efterretning, og nedskalerer kapaciteten med 5000 gæster, samt anlægger en ny koncertplads til glæde for alle fremtidige koncertgæster".

www.metallica.com

Om Metallica
Dannet i 1981 af trommeslager Lars Ulrich og guitarist og sanger James Hetfield. Metallica er blevet et af de mest indflydelsesrige og kommercielt succesfulde rock bands i historien, har solgt 110 millioner albums på verdensplan og spillet for millioner af fans verden over.
De har haft flere multi platin-sælgende albums, heriblandt ”Metallica” fra 1991 (almindeligvis omtalt som "The Black Album"), som er det bedst sælgende album i historien ifølge SoundScan, som har scannet 16 millioner albums i USA alene. Deres seneste album , ”Death Magnetic” , blev certificeret platin blot seks uger efter det debuterede på toppen af Billboard Top 200 Album Chart i oktober 2008. Death Magnetic gik # 1 i 32 lande. Metallica har også vundet adskillige priser og annerkendelse, herunder ni Grammy Awards, to American Music Awards, og flere MTV Video Music Awards, og blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame i 2009.
Senest har bandet tilbragt 18 måneder på landevejen og udviklet konceptet for deres banebrydende 3D-film Metallica Through The Never. Sidste sommer afslørede Metallica en helt ny scene i Mexico City, der fremhævede ikoniske elementer, som strækker sig over deres 30 år lange karriere, og som også er med i filmen. De spillede otte shows for næsten 180.000 fans på Sports Arena i Mexico City.
Med Dane DeHaan i hovedrollen, byder filmen på blændende pyroteknik, den mest komplicerede scene til live brug der nogensinde er bygget, state-of -the-art 3D optagelser, filmet på op til 24 kameraer samtidigt og banebrydende og nyskabende lydmix. Metallica Through The Never var den første spillefilm, der blev udgivet af IMAX i alle dets biografer i Nordamerika. Filmen vil blive udgivet på DVD, Blu -ray, 3D Blu -ray, digitalt, og VOD (Video On Demand) den 28. januar 2014 gennem Blackened Recordings.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.