Hvad
Hvor
Hvornår

Metallica

Billetter til Metallica, 2012 Horsens

METALLICA SPILLER KONCERT PÅ "FÆNGSLET" I HORSENS 6. JUNI

Bandet vil opføre "The Black Album" i fuld længde

Metallica skal være med til at indvie Horsens nye udendørs koncertspillested "Fængslet" - det tidligere Statsfængsel i Horsens. Det sker med en koncert onsdag 6. juni, hvor Metallica vil genoplive bandets absolut mest solgte album Metallica, bedre kendt under navnet "The Black Album". Ideen om at spille "The Black Album" i sin fulde udstrækning stammer da også fra en festival, nemlig den midtengelske Download Festival, hvor Metallica skal spille ved festivalens tiårs jubilæum tre dage efter koncerten på "Fængslet" i Horsens.

"The Black Album" strøg på førstepladsen i over 25 lande og affødte 5 utrolige hits: 'Enter Sandman, 'Sad But True', 'Wherever I May Roam', 'Nothing Else Matters' og ' The Unforgiven'. Siden dets udgivelse i 1991, har albummet solgt over 25 millioner kopier verden over. Metallica er et af de mest succesrige bands i musikhistorien, og har solgt over 100 millioner album.

Lars Ulrich til danske fans:
"Tilbage i det danske. Tilbage i fædrelandet. Efter fem fede koncerter i Forum i sommeren '09, skal vi mødes igen med vores danske venner, indvie et nyt koncert sted i Horsens, spille The Black Album i dets helhed og oven i købet komme en tur i fængsel!!!! Jeg glæder mig som et lille barn. Vi ses i juni"...
Lars, jeres danske trommeslager

Frank Panduro fra Horsens & Friends kommenterer: "Vi har svært ved at få armene ned af begejstring! Først og fremmest er det en stor ære at få lov at præsentere Metallica. Her er vi virkelig i den tunge rocks topklasse, og albummet er uden tvivl et af de bedste nogensinde - alle kender sangene."
Samtidig ser han frem til at tage "Fængslet" i brug, der nu har stået tomt i 5 år: "Vi indretter et koncertområde med plads til 40.000 tilskuere på plænerne vest for fængslet. Det bliver fantastisk at opleve netop Metallica i disse unikke og rustikke omgivelser'.

Salget af billetter til koncerten i Horsens starter torsdag den 8. december kl. 10.00. Billetterne sælges via www.billetlugen.dk, i Fona-butikkerne og ved personligt fremmøde på "Fængslet", Fussingvej 8, Horsens. Billetterne koster 695 kr. plus gebyr.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.