Hvad
Hvor
Hvornår

Meshuggah (S)

Billetter til Meshuggah (S), 2012 København S

I en tid hvor alting bliver fremskyndet og stresset er der enkelte bands der behøver, eller rettere vælger, at tage deres tid til at skrive et nyt album. MESHUGGAH er ét af disse bands og man ved altid at det har været ventetiden værd når man lytter til et nyt MESHUGGAH album for første gang. Og så er det ingen hemmelighed at det tager tid og ressourcer at komme op med noget så komplekst som math metal – ikke sandt? En genre og et trademark som Tomas Haake og Co. Har opfundet!

Det er kun godt 2 måneder siden at MESHUGGAH udsendte dette deres 7. album ”Koloss” til enestående anmeldelser verden over. 4 år skulle der gå, men som sædvanligt var det ventetiden værd og nu vender bandet endelig tilbage på de europæiske klub-scener; endda med 2 danske koncerter denne gang.

MESHUGGAH har i over 20 år været toneangivende på metal-scenen og er kendt for deres unikke blanding af thrash metal, melodisk death metal, progressive metal og fusions jazz elementer. Med nedstemte 8-strengede guitarer og polyrytmiske sangstrukturer fremstår bandets musikalske udtryk utroligt komplekst og har været en bærende del af bandets succes. Rolling Stone kårede dem således som ét af 10 ”Most Important Hard and Heavy” bands i verden hvor Alternative Press var endnu mere direkte med deres label af bandet som ”The Most Important Band in Metal”.

Da MESHUGGAH spillede Arena på Roskilde Festival forrige år beskrev festivalen rigtig fint hvad der er folk bliver mødt af: ”Her er både råstyrke og nærmest dæmonisk akkuratesse, så blodet bulderkoger i kroppen, og man ser sort røg fra underverdenen for sit indre blik. Gå ikke glip af denne eksklusive chance for at opleve en hidsig magtdemonstration af teknisk og musikalsk metalmesterskab”.
-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.