Hvad
Hvor
Hvornår

Medina tæt på

Billetter til Medina tæt på , 2013 København S

Akustisk og tæt på. Medina i Koncertsalen.

Nu får publikum mulighed for at komme helt tæt på Medina i Koncerthuset. To søndage - 13. oktober og 10. november – kan man opleve hende akustisk i den smukke Koncertsal.

Koncerthuset melder nu alt udsolgt til Medinas debut i Koncertsalen til oktober og annoncerer samtidig en ekstrakoncert måneden efter. Her vil publikum opleve sangerinde i et anderledes akustisk set-up, hvor der er skruet ned for overflødigheder og op for det, der har gjort Medina til Medina og dansk pop til et internationalt fænomen: nemlig en særlig evne udi det musikalske håndværk og evnen til at fremføre det medlevende og elegant på samme tid.

Medina har været med til at sætte nye standarder for dansk musiks formåen. Siden hun i begyndelsen af 2009 for alvor slog sit navn fast herhjemme, har hun solgt mere end 500.000 singler og over 130.000 albums. I samme periode har hun udsendt flere end 20 musikvideoer, modtaget guld- og platinplader og rundet over 100.000 solgte eksemplarer af det internationale debutalbum ’Welcome to Medina”. Den engelsksprogede opfølger er allerede udgivet i store dele af Europa og udkommer til september i USA. ’You and I’, Medinas første internationale udgivelse, nåede toppen af bl.a. den amerikanske Billboards ’Hot Dance Airplay’- hitliste, og singlen lå også i A-rotation på BBCs Radio 1.

Medina har givet en lang række udsolgte koncerter i ind- og udland, både på lokale spillesteder og med koncertkaravaner som Grøn Koncert. Oftest med sømmet i bund og volumen på maks. Under overskriften Medina – Tæt på er set-uppet anderledes afdæmpet. Her vil Koncertsalen danne ramme for sangerinden og en række af landets bedste musikere uden strøm, men i stedet i et mere rendyrket musikalsk udtryk. Her skal sangene og stemmen alene stå distancen – som det skete for første gang i efteråret 2012 i Glassalen, hvor både publikum og anmeldere kvitterede klapsalver og rosende ord. Bl.a. skrev BT

Tæt på og ekstremt nærværende. Jeg sad flere gange og blev helt opslugt af den oplevelse, som blev serveret, med en strålende Medina foran et band klædt i sort på en hvid baggrund. Publikum og undertegnede blev inviteret helt inden under huden på Medina. Og selvom hun faktisk ikke spillede den, så følte denne anmelder sig helt ’Velkommen til Medina’ sådan rigtigt for første gang i lang tid. Det blev der også kvitteret for med stående klapsalver og taktfaste klap fra publikum, der alle var vidne til en super koncert, som har fortjent en topkarakter.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.