Hvad
Hvor
Hvornår

Mark Kozelek / Sun Kil Moon

Billetter til Mark Kozelek / Sun Kil Moon, 2012 København S

Mark Kozelek i Koncerthuset

Onsdag 14. november gæster Mark Kozelek Koncerthuset i anledning af et nyt album fra Sun Kil Moon.

I maj udgav Mark Kozelek og Sun Kil Moon deres 5. album, Among The Leaves. Et album, der rummer ikke mindre ned 17 sange med samme melankolske grundtone, som har kendetegnet Mark Kozelek gennem årene. Det er også stadig hans sublime guitarspil, der er i centrum – det nye er, at albummet er mere afslappet og humoristisk end tidligere.

Det humoristiske kommer bl.a til udtryk i selvironiske titler som ”I Know It’s Pathetic But That Was The Greatest Night Of My Life” og “The Moderately Talented Yet Attractive Young Woman vs. The Exceptionally Talented Yet Not So Attractive Middle Aged Man”.

Mark Kozelek slog igennem i 90’erne i det nu opløste band Red House Painters. I de senere år har han stået i front for Sun Kil Moon og flere forskellige soloprojekter. I alle sammenhænge har det melankolske stået i centrum ofte i samspil med hans store stemme og fantastisk fingerspil på guitaren.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.