Hvad
Hvor
Hvornår
19. maj

Mames Babegenush

Global Copenhagen / København N
 
Hvornår
Fre., 19. maj 2017, 21:00
- Mames Babegenush
Prisniveau
120.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Mames Babegenush, 2017 København N

Et af Danmarks førende klezmer-bands vender tilbage til Global – med nyt album i bagagen.

Mames Babegenush præsenterer deres helt egen energiske fortolkning af den jødiske folkemusik klezmer. Den danske sekstet har gennem de sidste 12 år udviklet et bredt repertoire, der forener den traditionelle klezmer fra Østeuropa med elementer af jazz, elektronisk og klassisk musik samt en særlig nordisk tone.

Deres gnistrende sammenspil og utrættelige spilleglæde har givet dem ry som et fremragende liveorkester i ind- såvel som udland, og de har blandt andet optrådt i Carnegie Hall i New York, Amsterdams Concertgebouw og på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Publikum såvel som kritikere har taget godt imod bandets fjerde album Mames Babegenush fra sidste år, hvor inspirationen fra det nordiske lydunivers står stærkere end tidligere. Fra åbne, udsvævende klangflader til maniske danserytmer favner albummet stemningsmæssigt både den nordiske melankoli og den ekstatiske glæde, man oplever til et bryllup på Balkan.

Nu er bandet så endelig klar med deres femte album, som præsenteres live på Global. Har man oplevet bandet før, ved man at der venter en fest fra dette fantastiske liveband.

Global Copenhagen

Nørre Allé 7
2200
København N
 
Hvornår
Fre., 19. maj 2017, 21:00
- Mames Babegenush
Prisniveau
120.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.