Hvad
Hvor
Hvornår
9. august

MAC DEMARCO (CAN)

Den Grå Hal, Christiania / København K
 
Hvornår
Ons., 09. august 2017, 20:00
- MAC DEMARCO (CAN)
Prisniveau
270.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til MAC DEMARCO (CAN), 2017 København K

Smash!bang!pow! & Den Grå Hal præsenterer

Mac DeMarco (CAN, Captured Tracks)

Som slackerrockens mest prominente og gakkede repræsentant har Mac DeMarco efterhånden ikke brug for den store introduktion. Efter et koncertår, hvor scenerne blev større og større, har canadieren alligevel haft tid til at lægge sidste hånd på sit nye album. I den forbindelse tager han på tour i sensommeren. København får fornøjelsen den 9. august i Den Grå Hal.

Mac DeMarco debuterede med Rock and Roll Night Club i 2012 som en ubekymret sangskriver med et begavet øre for, hvordan man får gode melodier ud af en guitar. Med små, tilrøgede lo-fi-produktioner om starttyvernes rastløse kedsomhed var hans andet album, 2, stjernestøvsvarslende. Med 2014s Salad Days tog canadierens flair for anvendelse af effektpedaler og gyngende orgelsummen for alvor fart. Nu kommer så det fjerde fuldlængdealbum, og vi glæder os til at høre, hvordan livet nu lyder i Mac DeMarcos tilbagelænede tilværelse.

Canadierens novemberkolde koncertdebut i København på Stengade i 2012 gjorde mangen frossen københavner blød i knæende og lun om hjertet. Mac DeMarco har været mange gange i Danmark siden dengang, større scener har afløst de mindre, men det nonchalante selskab og underholdningsværdien har ikke ændret sig siden – tvært imod. Mac DeMarco ejer ikke stjernenykker, og resultatet af hans jamsessions i det lille instrumentfyldte hus i Rockaway, New York, understreger den filosofi. Med et bagkatalog der kun vokser, bliver gensynsglæden den største, når der skal synges med, når der skal smides med smøger under ’Viceroy’, og når Mac DeMarco skal bæres fra scene til bar og tilbage igen. Publikum taber ham i hvert fald ikke.

Den Grå Hal, Christiania

Refshalevej 2
1432
København K
 
Hvornår
Ons., 09. august 2017, 20:00
- MAC DEMARCO (CAN)
Prisniveau
270.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.