Hvad
Hvor
Hvornår

THE LUMINEERS

Billetter til THE LUMINEERS, 2016 København V

FOLK-ROCK-BANDET FRA DENVER GØR COMEBACK OG GÆSTER STORE VEGA

The Lumineers er en del af den nye generation af yngre musikere og bands, der gør sig i et rustikt poppet udtryk, der tager afsæt i den klassiske folk-rock – i kølvandet på blandt andre Bon Iver, Band of Horses og Iron & Wine og med afsæt i musikken fra da deres forældre var unge.

Sammen med Mumford & Sons og The Avett Brothers er The Lumineers blandt de bedste i klassen, men deres popularitet måler sig bedre med eksempelvis Of Monsters of Mens. Singlen ‘Ho Hey’ fra deres debutalbum bragede da også ind på Billboard-listen i 2012, og musikvideoen blev et YouTube-fænomen, der i dag har over 140 millioner visninger. På Spotify har singlen opnået næsten 230 millioner streams.

Budskabet nåede hurtigt til Danmark, og trioen optrådte i 2013 på både Roskilde og i december i Store VEGA. Men bortset fra sangen ‘Hanging Tree’, som skuespilleren Jennifer Lawrence sang i 2014 til den tredje ‘The Hunger Games’-film, har 2015 været et stille år for The Lumineers.

Nu er der imidlertid endelig liv omkring bandet igen, der i skrivende stund er i studiet i Los Angeles for at lægge de sidste hænder på indspilningerne af deres længe ventede andet album. Og det er forhåbentlig på gaden, når Denver-trioen til maj gæster Store VEGA igen.

Bandet har, netop idag, sluppet første single fra albummet. Singlen 'Ophelia' er nu at finde på alle digitale musiktjenester.

The Lumineers har tidligere udtalt, at de ikke forsøger at opfinde den dybe tallerken, rent musikalsk. Deres fokus er på den gode og hyggelige melodi, og i Wesley Schultz har gruppen en karismatisk forsanger, mens bassisten Neyla Pekareks korvokal sætter prikken over i’et.

Til maj tager de tre amerikanere fra det kolde Colorado til Europa for blandt andet at spille sommeren ind i Store VEGA – og med i bagagen har de garanteret både hits fra debuten samt en masse nyt materiale fra det kommende album.

Support: Andy Shauf

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.