Hvad
Hvor
Hvornår

Ludwig van Beethoven: Symfoni no. 1 og no. 8

Billetter til Ludwig van Beethoven: Symfoni no. 1 og no. 8, 2016 Frederiksberg C

Danmarks Underholdningsorkester, dirigent Adam Fischer

Velkommen til endnu en koncert med Danmarks Underholdningsorkester. Ved orkestrets første koncert i 2016 søsættes det storstilede Beethoven-projekt, som har været orkestrets og Adam Fischers drøm siden udgivelsen af Mozartboksen i 2013.

Ingen andre spiller Beethoven som Adam Fischer og Underholdningsorkestret, skrev Politiken i november 2014. Netop dét er ambitionen i projektet: Sammen vil orkester og dirigent blotlægge nerven i Beethovens musik og finde ind til kernen af musikken. Samme kompromisløse tilgang til Mozart sikrede i december 2014 orkestret en af den internationale musikscenes fornemste priser, ICMA-prisen. Der er derfor store nationale og internationale forventninger til de kommende års livtag med Beethoven.

Hovedværkerne i projektets første koncert er ikke overraskende to symfonier af Beethoven: No. 1 og 8. Orkestret har imidlertid gjort en dyd ud af samarbejdet med tidens største solister, og vi er derfor også stolte af at kunne præsentere sopranen Ditte Højgaard Andersen, der synger koncertarier af hhv. Haydn og Mozart.

Program:
Beethoven: Symfoni no. 1 og 8

Haydn: Scena di Berenice

Mozart: Bella mia fiamma

Koncerten varer 1 time og 45 min. inkl. 20 min. pause

Medvirkende:
Dirigent Adam Fischer
Sopran Ditte Højgaard Andersen
Danmarks Underholdningsorkester

Tid og sted:
28. februar kl. 16 i
Konservatoriets koncertsal
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C

Visionen
Danmarks Underholdningsorkester er et af de ganske få orkestre i Europa, der bygger bro mellem den klassiske og den rytmiske musik uden at gå på kompromis med kvaliteten. Orkestret er et stykke uundværligt dansk kultur.

Visionen er, at Danmarks Underholdningsorkester skal føres videre i privat regi som en samlende kulturfaktor i Danmark. Det er ambitionen at fastholde det internationalt anerkendte kunstneriske niveau, og samtidig tilbyde danskerne bredt appellerende koncertevents i hele landet.

Kørestolspladser købes via Billetlugens Kundeservice på 70 263 267.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.