Hvad
Hvor
Hvornår

Lucy Love

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Lucy Love

Danmarks ukronede grime-dronning Lucy Love kommer til VEGA
Den sublime kunstner, intelligente musiker, fantastiske livenavn og dronningen af grime, Lucy Love indtager scenen i Store VEGA fredag d. 28. oktober. 

Lucy Love har med sine to anmelderroste albums Superbillion (2009) og Kilo (2010) givet plads til den engelske hiphop-skole grime på den danske musikscene, og hun har etableret sig godt og grundigt som kunstner.  

Stærkt livenavn
Med sine shows i både Danmark og udlandet har Love vist sig som et super stærkt livenavn. Hun kan om nogen holde sit publikum i gang med sine mange up-tempo-numre, dansevenlige pumpende beats og nemme sing-along-tekster, og kombineret med hendes grafiske udtryk og massive lys-show gør dette hendes koncerter til enestående og meget underholdende oplevelser.  

Lucy Love vandt to Danish DeeJay Awards til årets prisuddeling - én for årets danske album og én for årets danske urban-udgivelse, og hun var desuden nomineret til årets P3 Guld Prisen og P3 Lytterhittet. 

Tilbage i 2009 vandt hun P3 Guld "Eksperimentet", hvorefter hun udsendte den roste debut Superbillion, og siden da har der været stor rift om den danske rapper og hendes faste makker, veteran-produceren Yo Akim.

Kunstner og professionel til fingerspidserne
Det er fuldt fortjent, at Love er stormet frem på både den danske- og udenlandske electro- og grimescene. Hun er 100 procent professionel, og hun evner i den grad at fremføre sit gennemarbejdede, kunstneriske koncept. Så der er ingen slinger i valsen, når kunstneren, musikeren og dronningen af grime går på scenen i Store VEGA.-L-

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.