Hvad
Hvor
Hvornår

Lucy Love

Billetter til Lucy Love, 2011 København V

Danmarks ukronede grime-dronning Lucy Love kommer til VEGA
Den sublime kunstner, intelligente musiker, fantastiske livenavn og dronningen af grime, Lucy Love indtager scenen i Store VEGA fredag d. 28. oktober. 

Lucy Love har med sine to anmelderroste albums Superbillion (2009) og Kilo (2010) givet plads til den engelske hiphop-skole grime på den danske musikscene, og hun har etableret sig godt og grundigt som kunstner.  

Stærkt livenavn
Med sine shows i både Danmark og udlandet har Love vist sig som et super stærkt livenavn. Hun kan om nogen holde sit publikum i gang med sine mange up-tempo-numre, dansevenlige pumpende beats og nemme sing-along-tekster, og kombineret med hendes grafiske udtryk og massive lys-show gør dette hendes koncerter til enestående og meget underholdende oplevelser.  

Lucy Love vandt to Danish DeeJay Awards til årets prisuddeling - én for årets danske album og én for årets danske urban-udgivelse, og hun var desuden nomineret til årets P3 Guld Prisen og P3 Lytterhittet. 

Tilbage i 2009 vandt hun P3 Guld "Eksperimentet", hvorefter hun udsendte den roste debut Superbillion, og siden da har der været stor rift om den danske rapper og hendes faste makker, veteran-produceren Yo Akim.

Kunstner og professionel til fingerspidserne
Det er fuldt fortjent, at Love er stormet frem på både den danske- og udenlandske electro- og grimescene. Hun er 100 procent professionel, og hun evner i den grad at fremføre sit gennemarbejdede, kunstneriske koncept. Så der er ingen slinger i valsen, når kunstneren, musikeren og dronningen af grime går på scenen i Store VEGA.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.