Hvad
Hvor
Hvornår

LOUIS C.K.

Louis C.K. til Danmark

En af verdens førende komikere, multitalentet Louis C.K., giver eksklusivt skandinavisk show i Forum. Det bliver samtidig hans debut på dansk grund.

 

Han har vundet seks Emmy-priser og har stor succes både på scenen, i tv og på film. Louis C.K. er en af sin generations mest ærlige og elskede komikere, som man har kunnet se det i de hele 10 stand-up-shows, han har udgivet siden årtusindeskiftet.

Fra scenekanten udleverer C.K. ofte sig selv på brutal vis med sin kradse humor, der peger tilbage mod comedy-ikoner som Lenny Bruce, George Carlin og Bill Hicks, og han cementerer gang på gang sin status som en af tidernes største komikere.

I januar 2015 solgte han således – som den første komiker nogensinde – Madison Square Garden ud tre gange på den samme turné, og den sidste håndfuld år har han tilmed vist vejen for alternativ markedsføring i den digitale tidsalder. I 2011 udgav han selv sit show "Live at the Beacon Theatre" uafhængigt via sin hjemmeside; for 5 dollars. Det blev en kæmpe succes, og han donerede en stor del af overskuddet til velgørenhed, og siden er han fortsat som uafhængig spiller på markedet.

Senest har han skrevet og instrueret endnu et uafhængigt projekt, serien Horace and Pete, en blanding af teater, tv og film, som han også selv spiller med i. Den blev igen solgt eksklusivt via hans hjemmeside, LouisCK.net, uden indflydelse udefra.

Louis C.K. fik et bredere gennembrud internationalt med den autobiografiske tv-serie,Louie, som han selv skrev, instruerede, klippede og spillede hovedrollen i. Han har også spillet med i en række film, herunder Woody Allens "Blue Jasmine", den Oscar-nominerede "American Hustle" og "Trumbo", der alle har haft dansk biografpremiere.

Nu er den 48-årige superkomiker så endelig klar til at gøre debut på dansk grund, og det sker med manér, når han lørdag den 20. august træder på scenen i Københavns Forum.

To sign up for the Louis C.K. mailinglist and receive future mails from Louis C.K. please visit this link: https://louisck.net/account/mailinglist

Aldersgrænse min. 8 år.

Max. 8 billetter pr. kunde

Kørestolspladser sælges kun via Billetlugens Kundeservice tlf. 70 263 267.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.