Hvad
Hvor
Hvornår

Local Natives

Billetter til Local Natives , 2013 København V

Nu er der en ny koncert i salg på Billetlugen !
Billetter kan bestilles via dette link:
http://www.billetlugen.dk/musik/28701/local-natives-/


LOCAL NATIVES RYKKER IND I LILLE VEGA

Local Natives lagde en solid bund med debuten 'Gorilla Manor' fra 2009 og blev udråbt til en af 2010s helt store musikalske sensationer af diverse anmeldere.

Fra opfølgeren ”Hummingbird”, der først rammer hylderne i januar 2013, kan første single ”Breakers” høres her. Nummeret viser bandet fra en mere voluminøs og rockende side - med trommerytmer og vokalharmonier i overtal.

De fem californiske drenge, der tilsammen udgør bandet Local Natives, fik allerede inden udgivelsen af deres debutalbum i 2009, en massiv mediedækning, og gjorde stort indtryk på musikbranchen på SXSW i Texas, hvor de spillede intet mindre en 9 koncerter.

Local Natives er blevet kaldt en både særegen og velfungerende blanding af Vampire Weekends rytmiske festfyrværkeri, Fleet Foxes fornemme vokalharmonier og Arcade Fires episke dramaturgi i sangene, hvor de to udtryksfulde forsangere Taylor Rice og Kelcey Ayer giver dem deres helt egen lyd.

Bandet gav en fantastisk koncert i Lille VEGA i 2010 og de blev de kaldt højdepunktet, da de indtog Pavilion-teltet på Roskilde Festival og hvor specielt kæmpehittet ”Airplanes” fik teltet til at koge.

Det er med fornøjelse endnu engang at kunne præsentere Local Natives:

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.