Hvad
Hvor
Hvornår

Livet i Nødsporet

Billetter til Livet i Nødsporet, 2011 København V

Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad

i "Livet i nødsporet", et stand-up show hvor alt kan ske

I februar drager 2 af FBI´s allermest spændende komikere - Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad - ud på det, der uden overdrivelse kan kaldes et humoristisk eksperiment, under titlen "Livet i nødsporet". Deres ambition er, at nå rundt til så mange og så forskellige steder som muligt på 28 dage, herunder BREMEN den 26. februar. Med sig har de et kamerahold, som dækker touren til en dokumentarfilm, der bliver vist i en biograf under Zulu Comedy festivalen 2011 samt på TV2 Zulu i efteråret 2011. Hvorfor? Fordi de elsker at optræde... og fordi de har lidt skattegæld, men det vil de helst ikke snakke om...

Om Fuhlendorff ("Kristian" på Zulu, "Mit første one man show", "Comedy Aid"), sagt af Dybvad: Han har meget sjældent taget stilling til, hvor han skal hen, når han åbner munden. Han snakker sig altid frem til en pointe, og ofte er han mindst lige så overrasket over den, som publikum er. Han er meget ligefrem og har en nærmest barnagtig nysgerrighed. Hvis han fx møder en dværg, spørger han helt oprigtigt og uden den mindste snert af sarkasme: "Køber du så tøj i børnetøjsbutikker?" Det er fedt, for så slipper jeg for selv at spørge. Jeg vil sgu da også gerne vide det!

Om Dybvad (tjenesten på P3, Comedy Aid), sagt af Fuhlendorff: Tobias er en af den slags mennesker, der altid kommer ud for et eller andet. Den ene gang vågner han op, bestjålet, fordi han har inviteret mennesker han lige har mødt i byen, hjem kl. 05 om morgenen for at feste videre. Og en anden gang kører han Hjemis-bil i sommerferien for at få det til at løbe rundt. Hans uheld, kan man sige, er publikums held - for hans liv kommer der virkelig fantastisk komik ud af. Jeg glæder mig til at komme rundt i landet med ham, for jeg kan godt lide at være den tynde i et makkerpar.

Glæd Jer til to herligt skæve komikere og et stand-up show, hvor alt kan ske.

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.