Hvad
Hvor
Hvornår

Live fra Bremen

Billetter til Live fra Bremen, 2009 København V

Ny comedy live på TV 2

"Live fra Bremen" - optages "Live on tape", sendes efterfølgende fredag.

Fem af Danmarks førende komikere vil sammen med ugens gæst give deres bud på den satiriske ugerevy anno 2009. I ”Live fra Bremen” vender de fem komikere hver fredag ugen på hovedet og sætter grin og aktuel satire i fokus. Casper Christensen er hovedforfatter og ide´mand, og Mikkel Nørgaard, der er kendt fra ”Klovn”, er instruktør bag ”Live fra Bremen”. Sammen med komikerne, udgør de den hårde kerne på TV 2s nye comedy-hold.

De fem komikere, der bringer live comedy’en til TV 2 er Lars Hjortshøj (”Klovn”), Lasse Rimmer (”Mandrillen”), Esben Pretzmann (”Drengene fra Angora”), Christina Sederqvist (den ene halvdel af makkerparret Winnie og Karina) samt det helt nye komiske stjerneskud, skuespilleren Julie Agnete Vang. Inspirationen til showet er hentet i de stolte udenlandske traditioner for live satire, og der er blandt andet bragt forfattere ind fra USA, Tyskland og Sverige. - R -

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.