Hvad
Hvor
Hvornår

Lisa Miskovski (S

Billetter til Lisa Miskovski (S, 2011 København K

Lisa Miskovsky har solgt mere end 200.000 eksemplarer af sine tre albums, modtaget guld- og platinplader, toppet diverse albumlister og været nomineret til talrige Grammis og har vundet to af dem!

Lisa Miskovskys debutalbum "Driving One Of Your Cars" fik tilbage i 2001 så grundigt fast i det skandinaviske publikum, at den svenske sangerinde efterfølgende blev tildelt den svenske musikpris "Rockbjørnen" i kategorierne "Bedste Svenske Debut" og "Årets Kvindelige Sangerinde".

Hendes andet studiealbum "Fallingwater" strøg direkte ind på den svenske førsteplads efterfulgt af singlen "Lady Starlight", der også hittede på de danske radiostationer. "Fallingwater", som er produceret i samarbejde med Joakim Berg fra supergruppen Kent, indbragte Lisa endnu en "Rockbjørn".

Der er noget let og ubesværet over Miskovskys lettere melankolske sange, med den lyse vokal der giver lytteren en blid, forførende fornøjelse i den poppede ende, med massere af skønne ørehængere der alle har det svenske internationale touch.

Efter fire år hvor Miskovsky har været optaget af andre projekter, er det nu endelig blevet offentliggjort at hendes nye album "Violent Sky" udsendes den 21. marts.

Sangerinden har på trods af den unge alder opnået stor kommerciel succes og bl.a. skrevet hittet "Shape Of Your Heart til Backstreet Boys. Hun har turneret rundt i både Sverige og Skandinavien, og er allerede en garvet kvinde på live-scenen.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.