Hvad
Hvor
Hvornår

Lions Halfest

Billetter til Lions Halfest, 2011 Solrød Strand

For at se bordopstilling til Lions Halfest klik her

Lions Club Solrød har gennem en årrække nu afholdt halfester i Idrætscentret i Solrød. Vi har gennem tiden haft skiftende orkestre såsom Bamses Venner, diverse engelske orkestre, Sweethearts med Pernille Højmark osv. - Hver gang med stor succes og ikke mindst den fremragende menu, som der hver gang er blevet serveret.

I år er det lykkedes os at få Dorhte Kollo, Fede Finn og Funny Boyz samt Albatros til at komme til Solrød. Disse har med stor succes optrådt i adskillige TopCharlie-programmer med alt indenfor Dansktoppen og schlagere. Koncerterne er optaget rundt om i landet med mange tilskuere og ikke mindst det store show i Parken her for nylig. Vi har også fået den fremragende DJ FILO til at komme med sit lydudstyr og altid friske bemærkninger.

Inden halballet skal vi naturligvis have noget at spise og Superbest.s slagter vil igen i år fremtrylle den store buffet med dejlige retter fremstillet af friske naturlige råvarer.

Der er lagt op til endnu en fremragende aften i Solrød Idrætscenter, hvor frivillige løver og lionesser fra Lions Club Solrød vil nurse om dig og være med til at skabe rammerne for en uforglemmelig aften.

Og husk - S-toget kører næsten lige til døren - også hele natten.

 Tag en hurtig beslutning og sikre dig billetterne endnu mens tid er.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.