Hvad
Hvor
Hvornår

Liberty of Action Tour: THE BOSSHOSS (D)

Billetter til Liberty of Action Tour: THE BOSSHOSS (D), 2012 København S

Ét af Tysklands største bands gennem de sidste par år, The BossHoss, har i november udsendt deres seneste album, "Liberty Of Action" (Universal Records) og har i samme forbindelse offentliggjort første del af deres Europa turné. Nu offentliggøres anden del af bandets Europa tour, som bl.a. vil indeholde ét eksklusivt skandinavisk show i København; nemlig i Amager Bio lørdag d. 21 april.

The BossHoss kalder deres still for "Country Trash Punk Rock" hvilket er meget rammende. Med rødderne i Country & Western har de bl.a. tidligere i deres karriere taget forskellige kendte pop, rock og hip hop klassikere såsom "Hot In Here" af Nelly og "Toxic" af Britney Spears og lavede meget alternative(!) versioner af numrene. Fuldt gearet med stetsons, tank tops, solbriller og yeehaaaws har de vundet et større og større publikum, der nu går langt ud over den tyske grænse.

Bandet har haft en fin dansk festival-tradition og den tradition skal nu intensiveres i hele Skandinavien i løbet af 2012!-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.