Hvad
Hvor
Hvornår

Lee Fields & The Expressions

Billetter til Lee Fields & The Expressions, 2017 København V

LEE FIELDS er en fascinerende mand. North Carolina sangeren brød frem på samme tid som Kool & the Gang, men har først endeligt fået sit gennembrud efter årtusindeskiftet. Særligt udgivelserne med husbandet The Expressions i de seneste 8 år har formået at brage igennem og endelig, 47 år siden sin debutudgivelse, få den opmærksomhed og respekt, som han fortjener.

D 29 januar, 2017 står han og The Expressions klar i klassiske jakkesæt og med afslappet attitude. Man tages tilbage til en tid, hvor samtlige bandmedlemmer kunne have haft deres eget band, men ikke føler det nødvendigt at påpege sine evner. Der er en coolness over herrerne, der mest af alt ligner medlemmer af Arctic Monkeys, men spiller som var de Motowns udvalgte.

Den klassiske soul sanger Lee Fields aka Little JB pga hans sammenfald i stemme og statur med James Brown, leverer trods så mange år på scenen mere end nogensinde. Lee Fields har tidligere optrådt med sit faste orkester The Expressions på Roskilde Festival, to udsolgte koncerter på Loppen samt Vanguard Festival i 2015.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.