Hvad
Hvor
Hvornår

Larry King

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Larry King

Se generelle betingelser vedr. refundering Larry King til Danmark

Den legendariske TV-vært gæster til september Falconer Salen med sine enestående og hysterisk morsomme historier. Dette bliver hans første besøg i Danmark.

Larry King er blevet en institution i amerikansk TV. Hver eneste dag i 25 år har millioner af seere inviteret ham indenfor i dagligstuen på det verdenskendte og prisvindende TV-program 'Larry King Live'. Her har han haft enorm betydning for nyhedskulturen i USA, hvor man først er rigtig succesfuld, når man er blevet interviewet af mester-værten: Larry King.

I sit nye show vil TV-ikonet give et humoristisk indblik i hans lange liv og legendariske karriere. Han vil fortælle om alt fra opvæksten i Brooklyn, New York, til sit gennembrud som en af tidernes største og mest anerkendte interviewere. Med sin sædvanlige stil og klasse vil Larry King føre publikum gennem en humoristisk aften i særklasse.

Igennem karrieren er det blevet til en perlerække af mindeværdige interviews: Han er blevet kysset af Marlon Brando. Han har været i verbal infight med Jerry Seinfeld. Han var den første, der interviewede Paris Hilton efter hun forlod fængslet. Han har interviewet store personligheder, som normalt aldrig giver interviews - eksempelvis den pressesky Frank Sinatra. Larry King's exceptionelle dækning af 11. september vil også huskes som enestående i amerikansk og international TV-historie.

Med sammenlagt over 50 år i TV-branchen har Larry King altid stillet spørgsmålene. Nu vender han blikket mod sig selv med hans helt nye show - Larry King: Standing Up.

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.