Hvad
Hvor
Hvornår

Larry King

Billetter til Larry King, 2011 Frederiksberg

Se generelle betingelser vedr. refundering Larry King til Danmark

Den legendariske TV-vært gæster til september Falconer Salen med sine enestående og hysterisk morsomme historier. Dette bliver hans første besøg i Danmark.

Larry King er blevet en institution i amerikansk TV. Hver eneste dag i 25 år har millioner af seere inviteret ham indenfor i dagligstuen på det verdenskendte og prisvindende TV-program 'Larry King Live'. Her har han haft enorm betydning for nyhedskulturen i USA, hvor man først er rigtig succesfuld, når man er blevet interviewet af mester-værten: Larry King.

I sit nye show vil TV-ikonet give et humoristisk indblik i hans lange liv og legendariske karriere. Han vil fortælle om alt fra opvæksten i Brooklyn, New York, til sit gennembrud som en af tidernes største og mest anerkendte interviewere. Med sin sædvanlige stil og klasse vil Larry King føre publikum gennem en humoristisk aften i særklasse.

Igennem karrieren er det blevet til en perlerække af mindeværdige interviews: Han er blevet kysset af Marlon Brando. Han har været i verbal infight med Jerry Seinfeld. Han var den første, der interviewede Paris Hilton efter hun forlod fængslet. Han har interviewet store personligheder, som normalt aldrig giver interviews - eksempelvis den pressesky Frank Sinatra. Larry King's exceptionelle dækning af 11. september vil også huskes som enestående i amerikansk og international TV-historie.

Med sammenlagt over 50 år i TV-branchen har Larry King altid stillet spørgsmålene. Nu vender han blikket mod sig selv med hans helt nye show - Larry King: Standing Up.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.