Hvad
Hvor
Hvornår
22. april

The KutiMangoes

Global Copenhagen / København N
 
Hvornår
Lør., 22. april 2017, 21:00
- The KutiMangoes
Prisniveau
100.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til The KutiMangoes, 2017 København N

De fremafstormende musikere i The KutiMangoes er tilbage med nyt album og deres medrivende smeltedigel af afrobeat og jazz

»Hvordan ville det lyde, hvis Fela Kuti, Charles Mingus og Ornette Coleman startede et band sammen i København?« Med det retoriske spørgsmål, beskriver det 6 mands store orkester The KutiMangoes selv deres musik.

Siden gruppen blev dannet i 2013 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher, er det gået forrygende stærkt for de fremadstormende musikere i det københavnske afrobeat-band. Det er blevet til priser i ind- og udland, internationale turnéer og to anmelderroste plader.

I slutningen af sidste år udkom opfølgeren på deres prisvindende debut. »Made in Africa« hedder pladen og er ude på det tyske selskab Tramp Records. Pladen hedder sådan, fordi The KutiMangoes har rejst rundt i Burkina Faso og Mali både for at indspille pladen, men også for at finde inspiration til nye lyde og rytmer.

The KutiMangoes smeltedigel af afrobeat og jazz skaber medrivende og sublime lydbilleder. »Det er afrikansk og europæisk musik forenet i en sjælden vellykket grad. Fantastisk!«, udtalte festivalchefen for Jazz à Ouaga, Abdoulaye Diallo efter bandets besøg i Burkina Faso. Og det er virkeligt en fantastisk musik og noget helt særligt på den danske musikscene.

De musikalske udtryk levende og legende og gruppen inviterer publikum til at tage del i lyden og festen. “Musikken bliver først levende, når vi deler den – både med hinanden og med publikum!” siger The KutiMangoes, der har som selverklæret mission at sprede glæde med deres universelle musik. ”Vi deler musikken med hinanden i bandet, vi deler den med vores medmusikanter i Afrika, vi deler den med publikum. Først dér bliver musikken levende!”

Glæd dig til en aften med fremadstormende The KutiMangoes, hvis uforglemmelige koncerter er garanti for en unik oplevelse.

Sagt om »Made in Africa«

»Bedre end den fænomenale debut…en skive, der vil blive stående.« ????? GAFFA
»World-class afro-jazz« Globalagogo
»They capture the essence of Africa so perfectly« – Radio Wey
»Mega-authentic and way ahead of everyone else« – sound-and-image
»My favourite release for a while.« – Jazz Chronicles (UK)
»Forbløffende god udgivelse – en sjælden perle.« – RCV

Global Copenhagen

Nørre Allé 7
2200
København N
 
Hvornår
Lør., 22. april 2017, 21:00
- The KutiMangoes
Prisniveau
100.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.