Hvad
Hvor
Hvornår

Kunst i Kantinen - Kirsten Justesen: Det feministiske blik

Billetter til Kunst i Kantinen - Kirsten Justesen: Det feministiske blik, 2012 København K

Billede: Pieter Bruegel den Ældre, Fastens strid med fastelavn, ca. 1550-1560 (SMK foto)

Kunst i Kantinen på SMK

Kirsten Justesen: Det feministiske blik

SMK inviterer til en ny form for forelæsninger under overskriften "Kunst i Kantinen". Forelæsningerne er til alle dem, der er sultne på lækker suppe og dybdegående viden om moderne kunst. Mens suppen simrer, introducerer museets forskere og formidlere udvalgte værker som eksempel på særlige tematikker, tendenser, problematikker og konsekvenser inden for den moderne kunst og samtidskunsten.

18. april går den fremtrædende skulptør og body-artist Kirsten Justesen og museumsinspektør Birgitte Anderberg i dialog om 1960'ernes og 70'ernes eksperimenterende kunstscene med fokus på kønnets politik og dens betydning for produktionen og fortolkningen af kunst.

Efter forelæsningen serveres suppen i museets medarbejderkantine, hvor der også er tid til spørgsmål og debat. Suppe og en øl eller sodavand er inkluderet i prisen.

Mødested: Ved Mødestedet i Skulpturgaden.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.