Hvad
Hvor
Hvornår

Kunst i Kantinen - Elmgreen & Dragset: Det adfærdsregulerede begær

Billetter til Kunst i Kantinen - Elmgreen & Dragset: Det adfærdsregulerede begær, 2012 København K

Billede: Pieter Bruegel den Ældre, Fastens strid med fastelavn, ca. 1550-1560 (SMK foto)

Kunst i Kantinen på SMK

Elmgreen & Dragset: Det adfærdsregulerede begær

SMK inviterer til en ny form for forelæsninger under overskriften "Kunst i Kantinen". Forelæsningerne er til alle dem, der er sultne på lækker suppe og dybdegående viden om moderne kunst. Mens suppen simrer, introducerer museets forskere og formidlere udvalgte værker som eksempel på særlige tematikker, tendenser, problematikker og konsekvenser inden for den moderne kunst og samtidskunsten.

26. september er den populære kunstnerduo Elmgreen & Dragset i fokus ud fra spørgsmålet om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem hospitalsstuer og museets udstillingsrum. I deres værker undersøger Elmgreen & Dragset, hvordan især offentlige rum påvirker vores adfærd, vores sociale relationer og vores begær. Med afsæt i en stor installation af kunstnerduoen dykker museumsinspektør Marianne Torp ned i gabet mellem kontrol og længsler.

Efter forelæsningen serveres suppen i museets medarbejderkantine, hvor der også er tid til spørgsmål og debat. Suppe og en øl eller sodavand er inkluderet i prisen.

Mødested: Ved Mødestedet i Skulpturgaden.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.