Hvad
Hvor
Hvornår

Kunst i Kantinen - Danh Vo: Den materialiserede historie

Billetter til Kunst i Kantinen - Danh Vo: Den materialiserede historie, 2012 København K

Billede: Pieter Bruegel den Ældre, Fastens strid med fastelavn, ca. 1550-1560 (SMK foto)

Kunst i Kantinen på SMK

Danh Vo: Den materialiserede historie

SMK inviterer til en ny form for forelæsninger under overskriften "Kunst i Kantinen". Forelæsningerne er til alle dem, der er sultne på lækker suppe og dybdegående viden om moderne kunst. Mens suppen simrer, introducerer museets forskere og formidlere udvalgte værker som eksempel på særlige tematikker, tendenser, problematikker og konsekvenser inden for den moderne kunst og samtidskunsten.

Museumsinspektør Marianne Torp fortæller om ideerne bag museets aktuelle udstilling af Danh Vos projekt til arrangementet 13. juli. En 1:1 kopi af Frihedsgudinden splittet op i et uoverskueligt antal dele er helt basalt hvad Danh Vos udstillingsprojekt, We the People (Detail), handler om. Men på et mere overordnet plan diskuterer projektet, hvordan ting – lige fra dagligdags genstande til nationale vartegn – repræsenterer en fortælling om fortællingen om os selv.

Efter forelæsningen serveres suppen i museets medarbejderkantine, hvor der også er tid til spørgsmål og debat. Suppe og en øl eller sodavand er inkluderet i prisen.

Mødested: Ved Mødestedet i Skulpturgaden.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.