Hvad
Hvor
Hvornår

Koldsved + Prevail + Corpse Syndicate

Billetter til Koldsved + Prevail + Corpse Syndicate, 2012 Randers C

Koldsved er et musikalsk misfoster med samme kantede charme som et frontal-sammenstød mellem Mogens Mogensen og Black Sabbath.
Koldsved spiller ROCK med kompromisløs energi og indædt nerve.
Riff's tungere end Amin Jensens madpakke bliver brutalt blandet med danske tekster, som med slet skjult sarkasme og ironi udstiller voksenlivet og hudfletter hverdagens stereotyper.
Det er musik til folk som foretrækker substans fremfor subwoofer. Avis fremfor The Voice. Sort Søndag fremfor blå mandag. Koldsved fremfor Coldplay.

Prevail blev dannet i 2009 af 3 medlemmer, der havde besluttet at lave nogle death metal, efter at have forladt det mere folkemusik orienterede band Svartsot.
Bandet har allerede spillet sammen med navne som KONKHRA, ILLUMINATUS og har opvarmet for de legendariske danske Thrasher ARTILLERY.
Og nu er de klar til klar til at indtage verden, med deres tunge blanding af death and groovy metal. De har indtaget Hattens scene flere gange og nu gør de det endelig igen!

Corpse Syndicate er et old school metal band fra Randers.
Som de selv udtrykker det, så har dét at vokse op i 80’erne og 90’erne fået dem til at indse, at hvad de skulle og måtte gøre, var at spille metal, som var det direkte fra rødderne i Helvede.

I begyndelsen var der kun aske. Det startede med en trommeslager og en sanger og en truende trussel om at skulle spille ”Burhøns” med Gnags. I renden af sammenbrud og depression kom en bassist ud af ingenting, som opfordret af ingen ringere end Lucifer. Med ham kom en guitarist med flere guitarer og pedaler, så forsangeren kunne være sekundær guitarist. Syndikatet var hermed oprettet. Dette er old-School metal som det SKAL være!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.