Hvad
Hvor
Hvornår

Kim Larsen & Kjukken

Billetter til Kim Larsen & Kjukken, 2016 Holbæk

Kim Larsen & Kjukken udgav i maj måned i år en ny single, Moder Jord, som er forløber for et nyt album der udkommer i løbet af efteråret. I den forbindelse er det lykkedes Musikklubben at få Kim Larsen og Kjukken til at lægge vejen forbi Elværket på efterårets turné rundt til danske spillesteder!

Til koncerterne vil bandet spille sange fra Kim Larsens 45 år lange karriere – også sange fra det nye album; heriblandt singlen Moder Jord. Video til Moder Jord: https://www.youtube.com/watch?v=aY6-­-RjJBqhs&feature=youtu.be

Kim Larsen dannede Kjukken i 1995 i Odense, og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig. 9 albumudgivelser, 2 koncert-­DVD’er samt et meget stort antal koncerter hvert år i Skandinavien.

Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (rytmeguitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).
Karsten Skovgaard har været Kim Larsens sideman siden opstarten af Kjukken i 1995, og Jesper Haugaard kom med i bandet i 2003. I 2015 overtog Jens Langhorn (tidl. Fielfraz) trommerne og samme år begyndte Kim Larsens impresario Jørn ’Ørn’ Jeppesen at spille med i bandet.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.